2
Neste

Opplev New York med barn

Blog Reiseeffekter gjør reisen enda bedre
Dato: 12 februar 2019

Reiseeffekter gjør reisen enda bedre

Share

Skal du ut å reise, lønner deg seg å være forberedt. Lær av de beste. Renate Sandvik har reist til 105 land og deler gjerne sine beste tips til reiseeffekter som gjør reisen enda bedre.

Renate Sandvik kaller seg selv en reisegal nordlending. Hun har vært i 105 land, 59 hovedsteder, og på seks av sju kontinenter. Denne reiseglade jenta vet hvilke reiseeffekter du trenger på turen. – Jeg elsker å reise, og når man reiser mye, finner man fort ut av hva som gjør reisen ekstra bra, og forbereder seg deretter, forteller hun.

Renates reiser på reise i Asia

Renate Sandvik har reist mer enn de fleste. Bodøjenta står bak reisebloggen renatesreiser.no og har vært i mer enn 100 land på seks ulike kontinenter.

Renate er glad for mulighetene medlemskapet i Norwegian Reward gir henne: – Jeg har vært medlem i Norwegian Reward i mange år, og synes det er genialt å samle Cashpoints til fremtidige reiser, sier hun. Mye av det Renate trenger av reiseeffekter finner du hos Dustin Home hvor du tjener CashPoints på alt du handler.

Et godt headset

Headset

Gode høretelefoner gjør reisen enda bedre. Du kan lettere slappe av, og du kan høre på lydbøker og musikk.

Med så mye reiseerfaring i bagasjen har hun opparbeidet seg god rutine på hvilke reiseeffekter som må med:

– Jeg har alltid et headset med slik at jeg kan høre på musikk underveis, sier Renate.

Headsettet kan også brukes til å lytte til en god lydbok. De nyere headsettene med støydemping er også veldig gode til å stenge andre lyder ute slik at du kan slappe ekstra godt av.

Husk at du kan tjene CashPoints hvis du liker å høre på lydbøker.

Egen nakkepute

Oppblåsbar nakkepute

Ta med din egen nakkepute. En oppblåsbar tar liten plass og gir deg muligheten til å slappe godt av når du kan.

– Avhengig av flyselskap har jeg enten med en nakkepute selv, eller får låne en eller to puter av flyselskapet når jeg kommer om bord, fortsetter bodøværingen.

Har du med din egen nakkepute er du sikker på at du får en pute du liker, og det kan også være greit å kunne slappe ekstra av mellom flyvningene, eller på andre transportetapper med buss eller ferje. Får du slappet av ekstra godt mens du kan, har du enda mer energi klar til å ta inn alle opplevelsene når du er vel framme.

Ønsker du å reise alene som Renate? Det er mange fordeler ved å reise alene og utenom sesongen.

Kle deg praktisk

Kvinne på vei inn i flykabinen

Det kan oppleves kaldt å sitte stille i flykabinen. Tar du med et eget skjerf har du en lettvint måte å regulere temperaturen på.

Globetrotteren er også opptatt av å kle seg praktisk når temperaturene svinger:

– Det kan bli kaldt om bord og jeg kler meg alltid deretter. Jeg tar for eksempel med et skjerf i håndbagasjen som jeg kan bruke som et teppe.

Kontor på reise

Kvinne med lap top i flysetet

Tar du med egen laptop på flyet kan du få gjort unna jobben der.

Renate jobber som reiseblogger og tar ofte med seg PC-en slik at hun kan arbeide med artikler underveis. Er det WiFi i kabinen får hun mye arbeid unnagjort på kort tid.

En powerbank eller to gjør at hun ikke trenger være redd for å gå tom for strøm selv om det skulle være langt mellom strømuttakene. Et universelt reiseadapter hører også med på pakkelista. Med det rette reiseadapteret kan du bruke dingsene dine overalt i verden. Du skal ikke lenger enn til Storbritannia før du trenger et eget strømadapter.

Men å være på reise handler også om å la dingsene hvile litt innimellom:

– Det er godt å bare koble ut, lene seg tilbake og ha en liten time-out, understreker Renate.

Fokus på gode bilder

Nikon systemkamera

En god tur varer lenger med gode bilder. Husk kamera.

Siden Renate skriver reiseblogg trenger hun gode verktøy for å ta bilder. For å være med på bildene trenger hun kamera med selvutløser:

– Kamera bruker jeg hele tiden. Jeg har et Canon 650D med ulike objektiver. Jeg bruker en bærbar liten tripod, og en fjernkontroll til selvutløseren, når jeg tar bilder jeg er med på selv.

Selfiestang er svært populært for mange som reiser. – Jeg bruker den til GoPro-kameraet mitt, forteller bloggeren.

Kjøp reiseeffekter på nett

Samling digitale reiseeffekter

Dustin har alle reiseeffektene du trenger til reisen din.

Dustin Home er en av Nordens ledende leverandører av forbrukerelektronikk. Her finner du det meste du trenger av reiseeffekter til reisen din, og du får 3 % CashPoints på alt du handler. For å tjene CashPoints hos Dustin trenger du kun å registrere deg på Dustins hjemmeside.

Kjøp reiseeffekter på Dustin Home

Share
Neste

Opplev New York med barn