0
Neste

Boutique hotell i London

Blog 9 romantiske hotell i Paris
Dato: 11 januar 2019

9 romantiske hotell i Paris

Share

Fransk er det mest romantiske språket. Frankrike er det mest romantiske landet, og Paris den mest romantiske byen! Da vet du hvor du skal reise med kjæresten. Her er guiden til hvor dere kan bo.

Paris er kjent ved mange navn: motebyen, kabaret-byen og endatil lysbyen. Men mest av alt er Paris romantikkens og kjærlighetens by. Reis hit med kjæresten i år. Unn deg litt ekstra luksus eller let etter et krypinn litt utenom det vanlige. Her er et knippe romantiske hotell i Paris.

Romantiske Boutique-hotell i Paris

Relais Christine 

Inngangsdøra til Relais Christine, et av de mest romantiske hotell i Paris

Frodig og herskapelig velkomst til Relais Christine.

Relais Christine ligger bare sju hundre skritt fra Notre Dame. Hotellet er et herskapshus fra 1600-tallet og har beholdt stilen siden. Alt du trenger av trendy restauranter og kafeer ligger på rad og rekke i nabolaget.

Himmelseng, Relais Christine, Paris

Plysj og fløyel skaper en lun ramme på de 48 soverommene.

Vil du holde deg innendørs kan du bruke spa-anlegget med både boblebad og badstue uten å betale en euro ekstra. Ulike spabehandlinger tilbys også, selvfølgelig. Velg om du vil ha rom med direkte utgang til hagen eller kanskje en helt egen balkong.

Nolinski Paris

Soverom, Nolinski i Paris.

Kvalitet i alle detaljene på Nolinski i Paris.

Nolinski Paris er en annen femstjerners mulighet i den franske hovedstaden. Kun 500 meter fra parken Jardin des Tuileries og like i nærheten av shoppingstrøket Rue du Faubourg Saint-Honoré. I parken kan du vandre ned valnøttalléen mellom Louvre og Place de la Concorde.

Spaområdet, Nolinski Paris

Nolinski Paris har spa med basseng, badstue, tyrkisk bad og massasjerom.

Hotellet har et spa med basseng, badstue, tyrkisk bad og massasjerom. Middagen kan du ta i hotellets restaurant, eller du kan spise i gourmetrestauranten Palais Royal, like i nærheten. Da holder du så absolutt stilen, for den kan slå seg på brystet med Michelin-stjerne.

Romantisk luksus i Paris

Kun det beste er godt nok for din kjære. Og her får du virkelig luksus:

The Peninsula Paris

Ansatte i lobbyen på The Peninsula Paris’ Suites

De ansatte på Peninsula ønsker å demonstrere parisisk service på sitt beste.

Luksus finner du mange steder men særlig på The Peninsula Paris. Dette palasset ligger like ved Avenue des Champs-Élysées og bare 400 meter fra Triumfbuen. Her får du blant annet spa og restaurant på taket med 360° utsikt over Paris.

Basseng, The Peninsula Spa

The Peninsula Spa har et lekkert fellesområde og åtte behandlingsrom, inkludert rom for par. Perfekt for deg og kjæresten.

Alle rommene er innredet med kunst og elegante møbler og har romslig, separat walk-in-closet. Ta det med ro eller få deg en treningsøkt i det 22 meter lange bassenget.

Maison Albar Hotel Paris Céline

Frokost på sengen på Maison Albar Hotel

Benytt deg av alle mulighetene på Maison Albar Hotel. Frokost på sengen er et must, og her trenger ingen av dere å stå opp for å lage den.

Maison Albar Hotel Paris Céline gir deg muligheten til å få en ekstra luksuriøs helg. Dere får vurdere om dere bare skal slappe av i spa-anlegget eller trene. Men dere bør absolutt stikke nesa ut, også. Området 17. arrondissement – Batignoles passer utmerket for de som er interessert i shopping, romantikk og monumenter. Som andre luksushotell er det bare å si i fra om du har spesielle ønsker. Maison Albar Hotel lover å innfri.

Le Bristol Paris

Basseng, Le Bristol Paris

Få oversikt over Paris fra takbassenget på Le Bristol Paris.

Le Bristol Paris kan skilte med en tradisjonell, fransk hage på hele 1200 kvadratmeter og et basseng på taket med utsikt over Eiffeltårnet. Prisbelønte Spa Le Bristol by La Prairie ligger også på denne parisiske skjønnheten.

Alle de romslige og elegante rommene er unikt innredet, og noen har attpåtil møbler i Ludvig XV- eller Ludvig XVI-stil.

Romantikk på budsjett i Paris

Bare dere får være sammen trenger dere ikke noe mer? Vel, hvis kjæresten din er enig kan du bestille rom på ett av disse budsjetthotellene. Her får du uansett mye for pengene:

Hotel Fontaines du Luxembourg

Lobbyen på Les Fontaines du Luxembourg

Les Fontaines du Luxembourg har kanskje bare tre stjerner, men har et luksuriøst preg, likevel.

Hotel Fontaines du Luxembourg er beliggenheten helt fantastisk med bare femti meter å forsere bort til Triumfbuen og Avenue des Champs Elysées. Nabolaget er fra Napoleonstiden med blant annet Luxembourg Gardens, en av kongressparkene i Paris, rett ved.

På 1700-tallet var det hjemmet til kongens stallkarer, og poeten Paul-Marie Verlaine tilbrakte sine siste år her på slutten av 1800-tallet.

Mob Hotel

Mob Hotel Paris les Puces

Servering på Mob Hotel Paris

Økologisk, vakker og smakfull servering på Mob Hotel Paris.

Mob Hotel er som et hjem hjemmefra. Hotellet ligger nord i byen, like ved Paris største loppemarked. Huset oser av urban stil.

Terrasse, Mob hotel

På terrassen på Mob Hotel Paris les Puces er det aktiviteter tidlig og seint hele året.

Det er avslappede designrom med trendy musikkbar, økologisk gård-til-bord-restaurant og en sommerhage hvor det summer av aktivitet dag og natt. Etter mørkets frembrudd vises filmer her, eller det er lesestunder, grillkvelder og konserter. Det er to solterrasser på taket og grønnsakskasser i sommersesongen.

Noe helt for seg selv

Du vil ha det litt annerledes når du først er på reise? Her er et par hoteller litt utenom det vanlige.

Maison Souquet

Maison Souquet, Paris

Maison Souquet var tidligere et såkalt forlystelseshus og har en helt særegen atmosfære.

Maison Souquet tar deg med til Montmartre. Huset er fra La Belle Époque, perioden som varte fra slutten av 1800-tallet til første verdenskrig. La Belle Époque regnes som gullalderen i Frankrike dominert av skjønnhet, oppfinnelser og fred med nabolandene. Da hadde man tid og mulighet til å benytte seg av et såkalt forlystelseshus, som Maison Souquet var dengang. Så her har veggene vært vitne til mye.

Vinterhagen, Maison Souquet

Kun 20 eksklusive rom for deg og kjæresten. Nyt.

Nå er huset brakt tilbake til interiørstilen det en gang hadde. Men aktiviteten innendørs er endret. Ta med deg kjæresten på et avslappende besøk i SPA-avdelingen og nyt et av de mest romantiske hotell i Paris.

Hôtel Les 3 Poussins

Takterrassen, Hôtel Les 3 Poussins, Paris

Planlegg dagen, eller bare la dagen fare, fra takterrassen.

Hôtel Les 3 Poussins er en morsom og varm oase rett ved Sacré-Cœur, Opéra Garnier, og Gare du Nord. Alle rommene er unike, malt i varme farger og dekorert med illustrasjoner av Paris-livet til hotellets tre Poussins, eller kyllinger.

Soverom, Hôtel Les 3 Poussins.

Varme og humor preger de lekne illustrasjonene på Hôtel Les 3 Poussins.

Hotellet er midt i smørøyet enten dere er ute etter underholdning, sightseeing eller shopping. Her er det kort til mange av Paris største severdigheter og landemerker. Bare noen få skritt fra hotellet kan dere spasere langs den livlige gata Rue des Martyrs med travle, tradisjonelle, lokalbutikker.

Bestill romantiske hotell i Paris – tjen CashPoints

Triumfbuen, Paris

Utsikten til Triumfbuen er som skapt for en romantisk tur med kjæresten.

Norwegian flyr deg til Paris direkte fra både Bergen og Oslo. Husk at du alltid tjener 5 % CashPoints når du bestiller hotell gjennom Norwegian Reward. Du kan også bestille både fly og hotell, rimelig og enkelt gjennom Norwegian Holidays.

Bon voyage!

Book romantisk hotell i Paris

Les mer: 

Shopping i Paris.

Unike hoteller.

 

Share
Neste

Boutique hotell i London