0
Neste

Floridas 5 beste strender

Blog Dubai: De morsomste aktivitetene for barn
Langs stranden i Dubai
Dato: 17 januar 2018

Dubai: De morsomste aktivitetene for barn

Share

Det er fort gjort å tenke at Dubai, som er kjent som millionærenes lekeplass eller en av verdens hotteste shopping-hovedsteder, kanskje ikke har så mye å tilby for småbarnsfamilier. Men der tar du jammen feil.

Det tar nemlig ikke lang tid å oppdage at denne byen også har mye å stille opp med når det kommer til å holde de minste i familien smilende. Her er noen av attraksjonene dere burde får med dere i Dubai, garantert til glede for både store og små.

Children’s City

Dubai Family Park

Denne nesten 8 000 kvadratmeter store ”lære-parken” ligger i Dubai Creek Park og tilbyr en rekke morsomme og lærerike aktiviteter for hele familien – og særlig de minste. Her kan barna lære om kroppen, vitenskap, universet og mye mer. Du finner også kafé og en liten butikk inne i parken.

Slik gjør du flyreisen til en lek for barna.

Dubai Delfinarium

Delfinariumet er en maritim opplevelse du ikke bør gå glipp av. Her kan du se og lære om de fantastiske delfinene, og også få lov til å svømme sammen med disse flotte dyrene. 

Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Hai i Dubai Akvarium og undervannspark
Hai i Dubai Akvarium og undervannspark

Midt inne i enorme Dubai Mall finner du dette akvariet og undervanns-dyrehagen. Og det er ikke uten grunn at denne er i ferd med å bli et av Dubai’s mest populære turistmål. Her finner du noen av verdens største tanker med vann, fylt med sjødyr – særlig populære er de mange haiene man kan se på. Absolutt et must om du er her med barna.

Gå forbi køen med dagsbillett fra GetYourGuide, du får også 5 % CashPoints hvis du kjøper billetten her.

Wild Wadi

Kjent som en av verdens beste badeparker, det sier seg nesten selv at du må legge turen hit om du reiser med barn. Parken, som er designet for å ligne på en Arabisk oase, har vannsklier du garantert ikke har sett maken til andre steder, til og med en vann-berg-og-dal bane.

Parken ligger på Jumeirah Beach Road, mellom hotellene Jumeirah Beach Hotel og Burj Arab Hotel.

Wonderland Theme and Water Park

Denne bade- og lekeparken har også mye å by på, og er perfekt for deg som reiser med yngre barn. Her finner du nok av vannsklier, rolige elveløp og en egen fornøyelsespark med mange karuseller og nok av ting og både se og gjøre. Parken ligger i Dubai Creek Park.

Share
Neste

Floridas 5 beste strender