0
Neste

Start reisen på Norwegian Reward blog

Blog Dette er nordmenns feriefavoritter i sommer
Mallorca
Dato: 1 juni 2018

Dette er nordmenns feriefavoritter i sommer

Share

Vi vil ha strand og storby om sommeren. Og gjerne begge deler samtidig. Norwegians topp 10-liste med feriefavoritter er klar: Vi vil aller helst til Spanias solkyst i sommer. På andreplass vil vi til metropolen London. Solsikre Malaga er en populær nummer tre.

Den franske rivieraen drømmer vi også om, som en god nummer fire. De fleste av oss ønsker seg til storbyene og strendene ved Middelhavet når de planlegger årets ferie. Her er de heteste destinasjonene på topp ti-listen denne sommeren:

Alltid Alicante

Alicante er en feriefavoritt med sjarmerende spanske gater

De fleste av oss ønsker seg til storbyene og strendene ved Middelhavet når vi planlegger årets ferie. Alicante er favoritten!

Øverst på lista troner Alicante. I år som i fjor. Hele 110 000 nordmenn reiste til flyplassen Alicante-Elche i juli i fjor. Og i august landet 80 000 solhungrige nordmenn der. Det er faktisk bare engelskmennene som slår oss når det gjelder å reise til Alicante for å slikke sol.

Du kan også bestille pakkereiser til Alicante med Norwegian Holidays, hvor 2 stk innsjekket bagasje, setevalg og 2 % CashPoints er inkludert i prisen.

Den spanske solkysten er solsikker. Det er mange avganger fra Norge, og prisene er ofte lave. I alle fall om du kan reise litt utenom høysesongen. Husk at du kan bestille både fly, hotell og bil hos Norwegian, og alt gir deg CashPoints som du kan nyte godt av når brunfargen falmer utover høsten. Slik kan du tjene nok CashPoints til å betale for flybilletten.

Har du opplevd å bli dårlig på reise? Slik unngår du sykdom i ferien.

London blir vi aldri lei

Buckingham Palace i London

London har både storbypuls og kulturopplevelser, parker og kunstige strender for en god sommerferie.

“Når en mann er lei av London, er han lei av livet; for i London finnes alt livet har å by på». Det sa britenes store filosof og forfatter Dr. Samuel Johnson. Nordmenn blir visst aldri lei millionbyen, kun en kort flytur vestover. Metropolen er nå Europas mest besøkte by. Og det er ikke så rart; Restauranter, butikker og gallerier er i verdensklasse, og byen har beholdt særpreget sitt. Det er alltid noe nytt å oppdage i byen, derfor ønsker vi oss tilbake igjen og igjen og igjen.

Bestill storbyreise til London med Norwegian Holidays

Du forbinder nok ikke London med soldrinker på stranda. Sommer i London er for mange synonymt med svette køer utenfor stappfulle turistattraksjoner. Men visste du at det er flere kunstige strender rundt om i London om sommeren; kos deg med sand mellom tærne på steder som South Bank og Olympic Park.

Det sies at det er dyrt å besøke den britiske hovedstaden men det er mange steder i London som ikke tar inngangspenger.

Se hva London kan by på om sommeren.

Mulighetene i Malaga

Malaga har alt vi ønsker oss, strand, sol og kort vei til nærmeste by.

Spania er ferielivets kinderegg, med både storby og strender og varmt klima. Malaga er en by vi gjerne reiser tilbake til.

Spanias solkyst finner vi også på tredjeplassen på lista. Malaga er Spanias sjette største by og byr også på strand og storby i en og samme pakke. Ferielivets kinderegg for oss nordmenn. Malaga serverer sol, hav og sand, kunstgallerier med moderne kunst, trendy mat og over 30 museer!

Finn gode tilbud på fly og hotell på Costa del Sol og i Malaga med Norwegian Holidays

TIPS: Hvorfor det er lurt å bruke Norwegian-kortet når du er på ferie

Nice i Nice

Nice er både storby og badeby, med sjarmerende gater og flotte badestrender. En av nordmenns feriefavoritter.

Nice har vært en feriefavoritt for oss nordmenn i mange år. Byen og området har alt.

På den franske rivieraen ligger Nice og lokker med sommertemperaturer nesten hele året. Nice har vært en feriefavoritt for nordboere i svært mange år, og det er ikke uten grunn. Om sommeren er Nice både populært og varmt, men også Nice byr på svært mye i tillegg til solstolen på bystranda. Frankrikes femte største by er en by med mye kultur og svært mange museum. Gamlebyen er et must. Museene med blant andre Matisse og Chagall, likeså. Gamlebyen er utrolig sjarmerende. Her ligger restauranter som tar det franske kjøkken ut på fortauene i de trange smugene. Det er fortsatt mulig å sikre seg en billig sommerferie.

Fly og hotell til Nice til lave Norwegian-priser

Norwegians topp 10-liste*:

 1. Alicante
 2. London
 3. Malaga
 4. Nice
 5. Barcelona
 6. Mallorca
 7. Split
 8. Berlin
 9. Roma
 10. Dubrovnik

Du kan spare gode CashPoints på billettene. Som medlem av Norwegian Reward som tjener du CashPoints på alle dine flybilletter:

 • 3 % CashPoints på LowFare-billetter,
 • 4 % CashPoints på LowFare+-billetter,
 • 5 % CashPoints på Flex-billetter

Les mer om CashPoints-opptjening på flybilletter.

Viktigst av alt: Kos deg på ferie

Og; husk å ta forhåndsreglene som gjør at du holder deg frisk og virkelig kan nyte velfortjente dager på ferie.

*Innenriks og de nordiske landene er ikke inkludert i denne listen. Listen tar utgangspunkt i reiser som er bestilt før 11. mai 2018 for reiser i juni, juli og august 2018.

Share
Neste

Start reisen på Norwegian Reward blog