0
Neste

Slik flyr du enkelt til fem solfylte, varme reisemål

Blog Slik sikrer du deg en billig og bra sommerferie
Slik sikrer du deg en billig og bra sommerferie
Dato: 9 juni 2022

Slik sikrer du deg en billig og bra sommerferie

Share

Har du ennå ikke bestilt sommerferie, og er litt fleksibel på tidspunkt for avreise? Det er ikke for sent for etternølere.

Hvis du planlegger smart er det tusenlapper å spare til de mest populære reisemålene. Her er gode tips til hvordan du sikrer deg en billig sommerferie og god pakkereise.

 «Alle» vil reise i første halvdel av skoleferien

Bestill pakkereise til Middelhavet
Sikre deg en rimelig sommerferie til Middelhavet i sommer. Det er fortsatt muligheter!

Veldig mange legger sydenturen til siste uke av juni eller de to første ukene av juli. Hvis du venter med avreise til slutten av juli eller begynnelsen av august, kan du i mange tilfeller spare flere tusen kroner på familieferien.

Det er også mye å spare hvis du kan reise før skolene slutter. Hvis barna ikke har begynt på skolen ennå, er det ingen grunn til å vente med å ta ferie til skoleferien, i alle fall hvis du vil tenke på lommeboka.

Mer plass til alle på ferie

En bonus når du reiser før skolene slutter, er at du kan ha feriestedet mer for deg selv og du slipper overfylte strander, hotell og restauranter. Badevannet er ofte også overraskende varmt for oss nordboere.

På ferie uten barn? Reis i midten av august og i begynnelsen av september

Reis utenfor høysesong, og sikre deg valuta for pengene og god plass på stranda.
Reis utenfor høysesong, og sikre deg valuta for pengene og god plass på stranda.

Årets rimeligste ferie får du nesten uten unntak den samme uka som skoler og universiteter starter igjen i august. Da kan du ofte sikre deg flybilletter til noen hundrelapper tur-retur de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Også i slutten av august og helt i begynnelsen av september er det billig for oss nordmenn å reise sørover. 

Finn de beste tilbudene hos Norwegian Holidays

Velg et hotell med «all inclusive»

Spar penger på fine hoteller med all inclusive
På alle de større reisemålene i Middelhavet er det mange hoteller som tilbyr all inclusive. Det kan du spare penger på.

Det høres kanskje ut som en kjedelig ferieform, men reiser du på familieferie med to voksne og barn, kjenner du godt til at pengene har en tendens til å fly fort når barna skal ha is og brus, og dere må spise både lunsj og middag ute. Man kan si mye om all inclusive, men at det er praktisk for  barnefamilier er det ingen tvil om.

På alle de større reisemålene i Middelhavet er det mange hoteller som tilbyr all inclusive. Noen hoteller har dette som standard, mens du kan bestille det som tillegg hos andre. Tyrkia er et av landene der all inclusive er stort. Her er rådet vårt å gå for minimum 3+ som hotellstandard hvis du ønsker en god pakke med alt inkludert.

Slik gjør du flyturen med barn enklere.

Vær bedre sikret med pakkereise

Er du en som liker å lete fram til reiser og hoteller selv, eller er du bare glad noen andre gjør den jobben?
Husk at Norwegian Holidays har en rekke pakketilbud for deg som vil gjøre helt andre ting enn å sitte på datamaskinen og lete fram den beste kombinasjonen selv. En annen fordel ved å bestille pakkereise er at du er dekket av Reisegarantifondet. En pakkereise betyr at du har bestilt flere elementer til reise samlet, som fly og hotell og kanskje transfer.

Tjen 2 % CashPoints på pakkereiser (fly og hotell) med Norwegian Holidays.

Tips!  Husk å bruke Norwegian-kortet ditt  når du bestiller, slik at du får maks uttelling for hver krone du handler for.

Styr unna de dyreste reisemålene

Gran Canaria
Gran Canaria er et av reisemålene hvor du kan sikre deg en ferie til en grei pris, selv i sommerferien.

Mykonos er en av Hellas’ vakreste øyer, men her kan du fort ende opp med å betale 2000 kroner per natt for et hotellrom, og det er heller ikke spesielt billig å spise ute. Det samme gjelder på trendy Ibiza og postkortvakre Santorini. Her driver etterspørselen prisene rett i været i store deler av sommerhalvåret.

Men det finnes heldigvis mange alternativer. Her er våre favorittdestinasjoner til deg som er ute etter rimelige reisemål langs Middelhavet:

Tyrkia – Antalyakysten

Bulgaria – både Varna og Burgas er rimelige og gir valuta for pengene

Spania –  Costa del Sol – overraskende mye for pengene

Spania – Kanariøyene – nydelige sommertemperaturer og lavere priser enn om vinteren

Portugal – Algarvekysten – holder du deg litt unna de største feriebyene, faller prisene markant

Finn billige pakketurer her

Les mer: Madeira – Lei bil og oppdag mer av denne øyperlen.

Share
Neste

Slik flyr du enkelt til fem solfylte, varme reisemål