0
Neste

Morsdag og Valentinsdag – Her får du de beste tipsene fra Reward eShop

Blog Floridas 5 beste strender
Solnedgang i Florida
Dato: 18 januar 2018

Floridas 5 beste strender

Share

Florida har blitt en reell konkurrent av både Thailand og Kanariøyene, og det er ikke rart. Her finner du nemlig noen av verdens beste strender, varmt klima og 230 soldager i året.

Les vår strandguide før du pakker strandvesken i Florida.

1. Key West

Key West
Key West

Det kryr av strender på den lille kjente øya Key West. Alle er vakre. Den største stranden er Smathers Beach som er hele 3 kilometer lang. På dagtid er dette en barnevennlig strand med piknik-bord, kiosker og toaletter, men mot kvelden forvandles stranden om til gigantisk festområde og man kan nok gjøre lurt i å holde seg unna. Andre strender på Key West som er verdt et besøk er historiske Fort Zachary Taylor Beach, hundestranden Dog Beach og Higg´s Beach.

De berømte Key West solnedgangene ser du best fra Rest Beach eller torget Mallory Square i sentrum. Du kan også booke en seiltur og oppleve den fantastiske solnedgangen fra sjøsiden mens du glir gjennom vannet i en av de flotteste båtene i Key West.

2. South Beach Miami

South Beach Miami blir også kalt Amerikas Riviera. Den tre kilometer lange hvite sandstranden er en del av et større strandområdet som heter Miami Beach. På dagen kan du slikke sol, og på natten forvandles hele South Beach til et gigantisk partyområde med flere enn 150 barer og nattklubber. Vil du utforske Miami Beach på en kul og annerledes måte kan du booke en Segway Tour hos GetYourGuide her. Du tjener 5 % CashPoints på alle aktiviteter som bookes hos GetYourGuide.

3. Perdido Key

Perdido Key
Perdido Key

Stranden i Perdido Key er to og en halv mil lang og ligger på øya med samme navn. Store deler av området er nasjonalpark og inngår i Gulf Island National Seashore. Strendene er kritthvite og havet er azurblått. Her kan du hver sommer se fire av syv havskilpaddearter når de ankommer stranden.

4. Cocoa Beach

Om du tenker at det passer seg å ta opp surfing når du befinner deg i Florida, ja da er denne stranden noe for deg. Ifølge lokale guider er denne stranden perfekt for nybegynnere da bølgene og strømningene i vannet som regel aldri blir svært store eller farlige her. Selve stranden er en mil lang og består av lysbrun, hardpakket sand. Cape Canaveral, som har vært NASAs base siden 1960-tallet og hvor mange romferger har blitt skutt opp, ligger også like ved.

5. Dry Tortugas

Dry Tortugas
Dry Tortugas

Strendene rundt festningen fra 1800-tallet, Fort Jefferson, betraktes av mange som de beste i Florida. En av årsakene til det kan være at de ligger litt for seg selv, mer enn 10 mil vest for Key West. Strendene egner seg utmerket for sol og bad, spaserturer og dykking. Hit tar du deg med ferge eller med fly.

Share
Neste

Morsdag og Valentinsdag – Her får du de beste tipsene fra Reward eShop