0
Neste

10 ting du ikke bør gå glipp av i Boston

Blog Topp forretningshotell i New York
Dato: 30 august 2019

Topp forretningshotell i New York

Share

New York, New York… Med sine 8,7 millioner innbyggere gjør New York City krav på å være USAs største by. Som et globalt økonomisk senter, er den et paradis for forretningsreisende.

Hvis du skal på jobbreise og trenger å finne et forretninshotell i New York bør du lese videre. Om du skal på konferanse i Brooklyn eller frokostmøte i Bronx, så har byen hundrevis av forretningshotell som dekker alle dine behov.

Tjen CashPoints hver gang du bestiller hotellrom gjennom Norwegian Reward

Mektige Midtown East

Four Seasons ***** 

Innsiden av et luksuriøst hotellrom, inkludert dobbelseng og skrivebord

Slapp av etter dine forretningsmøter i overdådige omgivelser på Four Seasons Hotel

Midtown East er med sine imponerende bygg som Empire State og Chrysler, New York slik du kjenner den fra filmene. Hvis du vil oppleve filmkulisser og 5-stjernes luksus, er Four Seasons selvskreven.

Beliggende i East 57th Street, er dette ikoniske hotellet, tegnet av den verdenskjente arkitekten I.M. Pei, fullt utstyrt for jobb og moro. For jobb, har du tilgang til et 24-timers forretningssenter, gratis Wi-Fi, administrativ støtte samt oversettelses- og tolketjenester.

Etter jobb kan du dra på L. Raphael Beauty Spa for litt velfortjent velvære, deretter kan du spise, drikke og være jovial på den kjente The Garden-restauranten. Dette vil bli et måltid du aldri vil glemme.

Moderne Midtown West

Park Central Hotel ****    

Hjørnerom i duse farger i et luksushotell med dobbeltseng, lenestol, arbeidsområde og flatskjerm

Park Central Hotel ligger ideelt til for forretningsmøter og sightseeing

Hvis du er i Midtown West på forretningsopphold er forbløffende Park Central Hotel det ideelle hjemmet utenfor hjemmet. Hotellet har et forretningssenter i lobbyen hvor du kan bruke hotellets iMac-er og en digital resepsjonstjeneste til å sjekke flytider, få veibeskrivelser til avtalene dine eller tips om lokale attraksjoner.

Når du har gjort unna arbeidet har du alt det beste New York har å by på rett utenfor døren. Se et show på Broadway, en konsert på verdenkjente Carnegie Hall eller ta en en tur på det historiske Museum of Modern Art. 

Fantastiske Financial District

Andaz Wall Street ****

Et stilfullt bad på Andaz Hotel i New York

Andaz gir en følelse av eleganse

Har du avtalt møter blant skyskraperne i finansdistriktet i NYC? Bestill deg rom på Andaz Wall Street. Dette elegante høytragende forretningshotellet ligger kun to kvartaler unna New York-børsen og er dermed det perfekte stedet å hvile en sliten hjerne etter en lang dag med tallknusing.

Du vil garantert sove godt i de fancy loft-aktige rommene, som har godt over tre meter opp til taket, eikegulv og vindusbenker i lutet treverk. Trenger du å forberede deg til møter, kan dette gjøres i komfort på hotellrommet, ettersom alle rom har gratis Wi-Fi, iPod-dockingstasjoner og mange andre praktiske løsninger.

Når sulten tar deg, kan du dra til Andaz Kitchen & Bar. Der får du en herlig blanding av italiensk, karibisk, asiatisk og amerikansk mat laget av ferske råvarer fra Hudson-dalen. 

Trendy Tribeca

Brosteinbelagte gater i New York som er omkranset av gamle industribygg.

Opplev Tribecas brosteinsgater, hippe barer og småbutikker

Four Seasons Downtown ***** 

The Four Seasons Downtown er den kule, rufsete broren til Midtown Four Seasons. Der den ligger på grensen til det trendy Tribeca-området, er du kun en 8 minutters spasertur fra Wall Street. Og transportforbindelsene er fantastiske.

Oculus, som er knutepunktet i Downtown med sine ni subway-linjer, ligger et steinkast unna.

Storslått inngangsparti til Four Seasons Downtown med to dørvakter

Nyt et luksuriøst opphold på Four Seasons Downtown

Her har du førsteklasses forretningsfasiliteter. Det finnes også et treningssenter på nesten 200 kvadratmeter, et innendørs svømmebasseng og et av de mest luksuriøse spaene i byen.

Det beste ved dette forretningshotellet er CUT, den kjente østerrikske kjøkken-chef Wolfgang Pucks første restaurant på Manhattan. Her får du biff som er verdt å dø for. Ta med dine kunder hit hvis du vil imponere.

Bankende Brooklyn

Gangstien på Brooklyn Bridge

Kryss East River og opplev New York-bydelen Brooklyn

Sheraton Brooklyn ****

Brooklyn er en bydel hvor ting skjer, alt fra sport på det kjente Barclays Centre til live-musikk eller vintage-klær i Williamsburg. Hvis du ønsker å være der alt skjer, så er Sheraton Brooklyn det rette stedet. 

Koselig hotellrom med deilig dobbelseng og utsikt over New York-skyline

Opplev utsikten over Manhattan fra Sheraton Brooklyn

Her har du et over 500 kvadratmeter stort forretningsområde hvor du kan holde på hele dagen og som omfatter et døgnåpent «business center», konferanserom, ballsal og bankettfasiliteter.

På slutten av arbeidsdagen, hvorfor ikke slappe av i et spa-badekar eller beundre en glitrende Manhattan skyline fra hotellets terrasse mens du nipper til en cocktail? Det finnes verre måter å koble av på.

Brusende Bronx

Fotgjengerskilt i New York

«Walk / Don’t Walk.» Opplev New York-livet på din forretningsreise til The Big Apple

Opera House Hotel ***   

Om du vil vise dine kunder eller ansatte litt av New Yorks gamle glamour, er det historiske Opera House Hotel i Bronx det rette stedet å sjekke inn. Hvis det var bra nok for Houdini og Marx Brothers, så er det sikkert bra nok for dine forretningsforbindelser.

Den viktorianske fasaden på Opera House Hotel i Bronx, New York om natten

Det historiske Opera House Hotel i Bronx, New York

Som New Yorks nordligste bydel er Bronx røft, hipt og multikulturelt. Her kan du få din pizza etter jobb i Little Italy, koble av i noen av de grønneste stedene i New York eller møte de eksotiske beboerne på Bronx Zoo.

I tillegg til flotte hotellsuiter med marmorkledde bad, kan hotellet by på et styrerom på nesten 100 kvadratmeter, gratis Wi-Fi og kaffe til alle døgnets tider. Og la oss ikke glemme at hotellet inviterer til gratis «cookie hour». Søtsugen?

Unike Upper East Side

The Surrey *****     

Detaljer fra fasaden på Surrey Hotel med art deco-dobbeltdører og en baldakin

Surrey Hotel på Upper East Side er et populært forretningshotell i New York.

Hvis du skal holde en konferanse på Upper East Side og trenger et sted å plassere noen VIP-gjester, er Surrey Hotel et fabelaktig valg. Det utstråler eleganse og glamour med sine store rom, kunstsamling og en forbløffende privat hage på taket, hvor en butler vil servere gjestene deres favorittdrinker.

Hvis dette ikke er nok luksus, kan de hengi seg til massasje på Cornelia Spa eller foreta en smaksreise med Michelin-stjerner på Café Boulud.

Soverom på Surrey Hotel i New York med tykk dyne på en seng, grått interiør og brune garderobeskap

Opplev et luksusopphold på Surrey Hotel på Upper East Side

Beliggenheten er slett ikke verst, med de eksklusive butikkene på Madison Avenue rett ved dørterskelen og den naturlige skjønnheten i Central Park. Samlet sett, et godt valg.

Uimotståelige Upper West Side

Hotel Beacon ****      

Opplyst inngangsparti og fasade til Hotel Beacon ved skumring

The Beacon er et ideelt valg om du kombinerer din forretningsreise til New York med en familieferie

Har du lagt til en familieferie på slutten av din forretningsreise? Dersom dette er tilfellet, er Hotel Beacon på Upper West Side noe du bør se på. Dette hotellet ligger i nærheten av alle familievennlige attraksjoner i bydelen, som Riverside Park, Central Park, Children’s Museum of Manhattan og American Museum of Natural History.

Romslige suiter med ett eller to soverom er tilgjengelige med ekstra sovesofa i oppholdsrommet. Suitene er utstyrt med kjøkken, slik at du kan spare penger ved å lage egne måltider med ingredienser fra Fairway Market eller Trader Joe’s, som begge ligger innenfor gangavstand.

Folk som spiser under parasoller utenfor Beacon Hotel i New York

Spis utendørs på Hotel Beacon

Hvis du må snike deg unna familien for å jobbe litt, så finnes det gratis Wi-Fi og et døgnåpent forretningsenter. Men når barna er lagt, har du muligheten til å slå deg løs på hotellets stilfulle cocktail-bar.

REWARD-TIPS: Hvis du lurer på hva du skal finne på i New York med de små etter at arbeidsdagen din er slutt, finner du masse ideer i vår bloggpost om hva man kan gjøre i New York med barn.

Steder å spise

Tallerken med eggerøre, stekte poteter, grønnsaker og grovbrød

Gå på et lokalt spiseri for en tradisjonell New York-frokost

Nå vet du hvor du skal bo under oppholdet i New York. Men hvor skal du spise? Slapp av, dette vet vi også. Se vår bloggpost om herlige steder å spise i NYC.

Book forretningshotell i New York og tjen CashPoints

Kvinne med veske og koffert som går i en travel flyplass mens hun ser på en mobiltelefon

Få en ny tur ut av turer med Norwegian Reward

Hvis du melder deg inn i Norwegian Reward og bestiller hotell gjennom Norwegian, vil du tjene CashPoints som du kan bruke på din neste ferietur.

Share
Neste

10 ting du ikke bør gå glipp av i Boston