0
Neste

De 13 vakreste stedene i Europa

Blog Verdens beste fordelsprogrammer – stem på Norwegian Reward her
Freddie Awards 2018
Dato: 24 februar 2020

Verdens beste fordelsprogrammer – stem på Norwegian Reward her

Share

Freddie Awards, også kalt lojalitetsprogrammenes Oscars-utdeling, er den mest prestisjefylte prisen et fordelsprogram kan vinne. Nå har stemmegivningen for 2020 åpnet og du kan stemme fram dine favoritter innenfor flyreiser og hotell.

Klikk her for å stemme i Freddie Awards

Medlemmene stemmer fram sin favoritt

Freddies er kjent som den mest berømte prisutdelingen for lojalitetsprogrammer innen både flyreiser og hotell. Faktisk har vinnerne av disse prisene betydelig høyere standarder, som alle andre måles mot.

Målet med prisutdelingen er å la brukerne av fordelsprogrammene si sin mening, og å anerkjenne innsatsen i en bransje som teller mer enn 300 millioner medlemmer over hele verden.

Årets prisutdeling – Freddie Awards 2020

Norwegian Rewards administrerende direktør, Brede Huser mottar Freddie Awards i 2017

Norwegian Rewards administrerende direktør, Brede Huser mottar Freddie Awards i 2017

30. april 2020 skal de største navnene innen fordelsprogrammer samles i New Orleans, Louisiana, og få vite hvem medlemmene har stemt fram som vinnere av den ærerike prisen.

I fjor ble Norwegian Reward stemt frem som «Årets program» for tredje gang, den gjeveste prisen av de alle.

Freddie Awards-seremonien 2017

Freddie Awards-seremonien 2017

Tidligere år har Norwegian Reward vunnnet flere priser. I 2019 og 2017 fikk programmet prisen for «Beste kredittkort for lojalitetsprogram» sammen med Bank Norwegian, i 2018 ble pris for beste kampanje med Norwegians julekalender hentet hjem og 2016 vant Norwegian Reward pris i kategorien «Beste nykommer innen lojalitetsprogrammer».

Det betyr veldig mye for teamet bak Norwegian Reward å vinne denne prisen, siden prisen tildeles basert på stemmer fra medlemmene. At medlemmene stemmer på oss tar vi som et bevis på at vi gjør noe riktig.

Vi jobber hardt for å gjøre Reward attraktivt og vi håper at dere som er lojale medlemmer og aktive samlere av CashPoints vil stemme på oss i Freddie Awards.

Stem her

Om Freddie Awards

Randy Petersen på Freddie Awards

Randy Petersen, vert for Freddie Awards 2017.

Freddies ble introdusert i 1988 av InsideFlyer-magasinets redaktør, Randy Petersen. Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap kun bestående av jetfly, Laker Airways Limited, som ble det største privateide flyselskapet i verden.

Petersen ville hylle Lakers banebrytende markedsføringsarbeid og konkurranseevne, og etablerte prisene for å anerkjenne verdens beste fordelsprogrammer.

Norwegians priser

I 2018 ble Norwegain utnevnt til verdens mest miljøvennlige transatlantiske flyselskap av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Se alle Norwegians priser her.

Share
Neste

De 13 vakreste stedene i Europa