Neste

Bangkok på én dag!

Blog Freddie Awards 2018 – Stem på Norwegian Reward
Freddie Awards 2018
Dato: 28 februar 2018

Freddie Awards 2018 – Stem på Norwegian Reward

Share

Freddie Awards, også kalt lojalitetsprogrammenes Oscars-utdeling, er den mest prestisjefylte prisen et lojalitetsprogram kan vinne. Nå har stemmegivningen for 2018 åpnet og du kan stemme fram dine favoritter innenfor flyreiser og hotell.

Klikk her for å stemme i Freddie Awards 2018

Medlemmene stemmer fram sin favoritt

Freddies er kjent som den mest berømte prisutdelingen for lojalitetsprogrammer innen både flyreiser og hotell. Faktisk har vinnerne av disse prisene betydelig høyere standarder, som alle andre måles mot.

Målet med Freddie Awards er å la brukerne av fordelsprogrammer si sin mening, og å anerkjenne innsatsen i en bransje som teller mer enn 300 millioner medlemmer over hele verden.

Årets prisutdeling – Freddie Awards 2018

Norwegian Rewards administrerende direktør, Brede Huser mottar Freddie Awards i 2017

Norwegian Rewards administrerende direktør, Brede Huser mottar Freddie Awards i 2017

26. april 2018 skal de største navnene innen fordelsprogrammer samles i Seattle, og få vite hvem medlemmene har stemt fram som vinnere av den ærerike prisen.

I fjor ble Norwegian Reward stemt frem som «Årets program», den gjeveste prisen av de alle. Vi vant også prisen for «Beste kredittkort for lojalitetsprogram» sammen med Bank Norwegian.

I 2016 vant vi i kategorien «Beste nykommer innen lojalitetsprogrammer».

Det betyr veldig mye for teamet bak Norwegian Reward å vinne denne prisen, siden prisen tildeles basert på stemmer fra medlemmene.

Vi jobber hardt for å gjøre Reward attraktivt og vi håper at dere som er lojale medlemmer og aktive samlere av CashPoints vil stemme på oss i Freddie Awards 2018.

Stem her

Om Freddie Awards

Freddie Awards-seremonien 2017

Freddie Awards-seremonien 2017

Freddies ble introdusert i 1988 av InsideFlyer-magasinets redaktør, Randy Petersen. Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap kun bestående av jetfly, Laker Airways Limited, som ble det største privateide flyselskapet i verden.

Petersen ville hylle Lakers banebrytende markedsføringsarbeid og konkurranseevne, og etablerte prisene for å anerkjenne verdens beste fordelsprogrammer.

Se alle Norwegian Air Shuttles priser

Limited Edition Rewards 2018

Norwegian Reward vinner Freddie Awards 2018

Share
Neste

Bangkok på én dag!