0
Neste

10 fantastiske opplevelser på Svalbard

Blog Vi vil snart være tilbake i lufta! 
Dato: 14 april 2020

Vi vil snart være tilbake i lufta! 

Share

Vi står alle i en turbulent tid i disse dager. Koronapandemien berører hver og en av oss på ulike måter. Den har sendt sjokkbølger gjennom den globale økonomien og ført til at reiselivsbransjen står ovenfor den største utfordringen noensinne.

Norwegians hovedfokus er å tilby best mulig hjelp til våre kunder som er rammet av kanselleringer, samtidig som vi fortsetter å håndtere den utfordrende situasjonen og forbereder oss på å returnere til normale tilstander.

Vårt kundesenter jobber døgnet rundt for å hjelpe våre kunder, og vi tilbyr flere alternativer for de som har behov for å endre sine reiseplaner, som for eksempel å endre bestillingen eller å gjøre om billettens verdi til CashPoints.

Her finner du viktig informasjon om bestillinger og kansellerte flyvninger.

Om bord våre fly

På grunn av ulike lands reiseråd har vi parkert majoriteten av våre fly. Noen av flyene opererer pr. i dag enkelte ruter innad i Skandinavia og vi jobber tett med myndighetene for å få hjem strandede nordmenn i utlandet.

Alle flyene i vår unge flåte er utstyrt med den siste luftfiltreringsteknologien. Flyenes HEPA-filtre fanger opp tilnærmet 100 prosent av luftbårne mikrober – inkludert bakterier og virus – og er like effektive som filtrene som brukes på sykehusenes operasjonsstuer.

For å beskytte deg, våre kolleger i cockpit og kabin, samt øvrige kolleger, har vi også forbedret renholdsrutinene våre, og alle flyene våre har beredskapsutstyr om bord. Skulle det oppstå mistanke om koronasmitte om bord på et av våre fly, har våre ansatte gode rutiner for å håndtere dette.

Gladnyhet for Norwegian Rewards medlemmer

For å sikre at våre medlemmer beholder sine velfortjente Rewards selv om vår kapasitet er redusert, har vi valgt å midlertidig forlenge kvalifiseringsperioden og gyldigheten til Rewards.

Så i stedet for å telle antall flyvninger siste tolv måneder, vil vi inntil videre telle antall flyvninger fra 1. mars 2019 og utsette utløp av Rewards i minst to måneder.

Du finner mer informasjon om dette ved å logge inn på din Norwegian Reward profil.

Vi takker for støtten

Til alle våre kunder – nye, gamle og fremtidige – vi håper vi snart kan ønske deg velkommen ombord igjen. Vi takker for din forståelse for at vi gjør alt vi kan for å ta best mulig vare på deg, våre ansatte og vår virksomhet i disse utfordrende tider.

Vi vil gjøre alt vi kan for sikre at Norwegian også i fremtiden vil være ett selskap som skaper engasjement og reiseopplevelser; ett selskap som våger å utfordre det etablerte og ett selskap tusenvis av ansatte kan ha en jobb å gå til hver dag.

Til sist vil vi si takk for reisen vi har hatt så langt og hjertelig velkommen ombord igjen når reisen fortsetter. Ta godt vare på deg selv og hverandre.

Tips: Savner du å reise? Reis i bøkenes verden.

Share
Neste

10 fantastiske opplevelser på Svalbard