0
Neste

9 romantiske hotell i Paris

Blog Hit vil vi reise i 2019
Dato: 2 januar 2019

Hit vil vi reise i 2019

Share

Nordmenn elsker å reise. Vi kommer fortsatt til å reise mye og årets reisetrend for 2019 går mot flere reiser innenlands.

I de rolige juledagene er det godt å kunne planlegge reiser i det nye året. Her er reisetrender for 2019:

Reiser helst i Norge

Kvinne på toppen av fjell i solnedgang illustrerer reisetrender for 2019

Nordmenn vil reise enda mer i Norge i tiden som kommer. Aktiv ferie i vakker natur er en av favorittene.

Nordmenn liker å reise. Og trenden går mot at vi reiser mindre ut av landet og mer innad i fedrelandet. Da er det godt du har et flyselskap som flyr Norge på langs og på tvers.

Oslo Rådhus, Oslo

Hovedstaden trekker turister fra hele verden hvert år. Også nordmenn.

Ferske tall fra Statistisk Sentralbyrås reiseundersøkelse viser at vi som bor i Norge gjorde 8,5 millioner reiser i 3. kvartal i 2018. Det er faktisk en økning på nesten 18 % fra året før.

Prekestolen, Norge

Majestetiske Prekestolen har bare blitt enda mer populær etter besøket av James Bond i 2018.

Og det er reiser innenriks som øker. Vi reiser mindre ut av landet, men desto mer innad i Norge. Faktisk er så mye som sju av ti reiser med overnatting, en reise innenfor Norges grenser. Det er all grunn til å tro at denne trenden vil holde seg.

Klikk deg innom reisekartet for å se hvor i Norge du vil ta din neste reise.

Husk at Norwegian gir deg muligheten til å bestille både fly og hotell eller pakkereiser.

Opplevelse for livet

Brooklyn Bridge i New York

Norwegian sine kunder elsker å reise til USA, og særlig New York, New York.

I 2019 vil vi reise mer klokt. Vi samler reisebudsjettet på færre reiser, og er lenger på ett sted. Norwegian sine kunder foretrekker Spania og USA når de reiser utenlands. Den trenden varer også i 2019. Men det er også spennende å se hvor mange som vil reise til nykommeren Rio.

Sambafest under stjernene

Rio de Janeiro i Brasil

Fra april kan du reise til pulserende Rio de Janeiro via London.

En gang i livet må du til Brasil og Rio de Janeiro. Norwegian starter flyvninger til sambabyen i april og temperaturene og tilbudene i den brasilianske byen gjør at det er en spennende helårsdestinasjon. Men det er klart; karnevalet er bare en gang i året.

En hel uke med fest i hver krik og krok i Starter du nå har du god tid til å spare CashPoints til karnevalet braker løs i februar 2020.

Les mer i vår guide til Rio de Janeiro.

Roadtrips i USA

Route 66, USA

Route 66 står på blokka til mange. En gang i livet kan du finne roen langs denne episke ruten.

Alt er stort i USA. Landet er stort og mulighetene enorme. For eksempel er road trips en fantastisk flott mulighet i dette store landet. Kanskje det er i 2019 du skal kjøre den berømte Route 66? Start opplevelser i LA eller Las Vegas.

USA er som skapt for rundreiser enten du velger to eller fire hjul. Les om Martin som reiste på road trip i USA i fjor. Road trips i 2019 vil bli mer og mer elektrisk og i USA blir det lettere og lettere både å leie og lade elbiler.

Storbyliv i USA

Hamburger med fries og dressing.

Er det et sted du skal gape over en bugnende burger, må det være i USA.

Er du lei av London er du lei av livet, sies det. Det samme kan sies om New York. Det er alltid noe nytt å oppdage og oppleve. Ikke minst når det gjelder det kulinariske.

En tur til New York er ikke komplett uten å ha prøvd seg på fantastisk mat på en av de hippe restaurantene. Eller en lat søndag med klassisk brunsj, som New Yorkerne selv går mann av huse for å spise. Her er det muligheter for mange gode restaurantopplevelser i the Big Apple.

Skal du på sightseeing bør du sjekke hvordan du kan komme deg forbi køen til de store attraksjonene.

Urbane reisetrender – London

Regent Street med Londonbusser og taxier.

Så nært er London at mange reiser dit igjen og igjen og igjen.

Bare et par timer i lufta fra Oslo og du er rett i den pulserende metropolen på øya i vest. London er nært og velkjent. Men likevel eksotisk nok. London er byen vi lengter tilbake til. Rimelig å reise til er den også. Og, det trenger slettes ikke koste skjorta å oppleve byen på ny. Hvis du har brukt for mye penger i jula kan du glede deg over lista med gode, og helt gratis opplevelser i London.

Fly til London.

Sol, sangria og Spania

Kvinne på sandstrand, Spania

Vi reiser til Spania for å få varme i kroppen og sand mellom tærne.

Vi reiser til Spania som aldri før. Alicante, Malaga og Palma de Mallorca er alle på topp fem listen over reisefavoritter for Norwegians reisende.

Tapasbord

Tapas blir mer og mer populært som kosemat i Norge. Men det er i Spania du får den ekte.

Men Norwegian byr på hele ni destinasjoner i Spania på fastlandet og på Kanariøyene. Spania byr naturligvis på mer varme enn Norge. Både fastlandet og Kanariøyene har mange flotte turmuligheter, enten du er ute etter shopping, kultur, trening, eller gastronomiske opplevelser.

Spania er også et kjempefint land å reise i med bil på egenhånd, og også her er det nå godt bygget ut for lading av elbiler.

Vil du få litt mer ut av oppholdet ditt i Spania og kanskje få tiden til å gå raskere på flyet, kan du lære deg litt spansk med appen fra Worddive. 

Book din drømmereise for 2019 

Share
Neste

9 romantiske hotell i Paris