0
Neste

Europas skumleste steder

Blog Smart parkering på Oslo lufthavn
Dato: 12 oktober 2018

Smart parkering på Oslo lufthavn

Share

Ta noen enkle forhåndsregler når du parkerer, så du ikke får unødvendige overraskelser. Her er noen tips til god parkering på Oslo lufthavn, pluss noen CashPoints!

Høsten er høysesong for uhell på parkeringsplasser. Stress, mørke morgener og mørke kvelder kombinert med skitne bilruter og billykter gjør sitt til å holde statistikken høy. Bulking fører til kjedelig ekstraarbeid og dyre verkstedregninger. Men det aller verste er selvfølgelig om du skulle kjøre på noen. Det er heldigvis lett å minske risikoen for å kjøre på noe eller noen.

Fem tips til trygg parkering

Full parkeringsplass med biler

Ikke ødelegg reisen med kjedelige uhell. Bruk nok tid og rygg inn på din parkeringsplass.

Marlene Engan Aasen er kommunikasjonsrådgiver i NAF. Hun har disse gode tipsene for å unngå uhell på parkeringsplassen:

  • Rygg inn på parkeringsplassen. Det gir mye bedre oversikt når du skal ut igjen, og du unngår ulykker.
  • Bruk tid. Ikke stress. Alt for mange kjører med fronten inn når de skal parkere, fordi det føles lettvint der og da. Men ikke la deg friste til det som framstår som lettvint.
  • La barna vente i bilen. Det er tryggest å bruke litt tid på å rygge inn på den ledige parkeringsplassen, mens barna fortsatt sitter i bilen. Det er også tryggest at du åpne dørene for barna.
  • Beregn godt med plass bak bilen. Det er forståelig at mange tenker at bagasjerommet skal være mer tilgjengelig. Men tenk heller at det skal være litt plass igjen bak bilen, slik at du enkelt får koffertene inn og ut av bagasjerommet.

Parker deg til en ny reise

Familie på parkeringsplass ved flyplass.

Parkerer du hos ONEPARK på Oslo Lufthavn kan du tjene CashPoints til nye reiser, mens du reiser.

Forhåndsbestiller du parkering har du en ting mindre å tenke på når du kommer til flyplassen. Hos ONEPARK på Oslo lufthavn kan du forhåndsbestille og tjene opptil fem prosent CashPoints mens du er på reise. Bare velg hvor og når du ønsker å parkere, og book en plass for bilen din på flyplassen.

Bilnøkkel og park&go-skilt. Smart parkering.

Kjør helt fram til terminalen med Park&Go. Nærmere innsjekkingen kommer du ikke med bil.

Velg mellom innendørs parkering med umiddelbar nærhet til terminalen eller utendørs parkering med gratis shuttlebuss. Hvis du forhåndsbestiller innendørs parkering, i P10, Park&Go eller Parking Express tjener du tre prosent CashPoints. Forhåndsbestiller du utendørs parkering, det vil si P2, P3, P4, P6 eller P7, tjener du fem prosent CashPoints.

Bilvask og lave priser hos ONEPARK

Vask av bil.

La noen stelle litt med bilen din mens du reiser. På Oslo lufthavn kan du bestille vask, polering eller reparasjon av steinsprang.

ONEPARK har selvfølgelig parkering for bevegelseshemmede og for elbiler. På Oslo lufthavn tilbyr de også ekstra tjenester. Hadde det ikke vært praktisk om noen tok seg av bilvask og reparasjoner mens bilen allikevel bare venter på deg på parkeringsplassen? ONEPARK ordner dette. I innkjøringsplanet i P-hus P10 har ONEPARK bilpleieanlegg som tilbyr vask og polering. Her kan du også få reparert bilruten dersom den er ødelagt av steinsprang.

Familie på vei fra parkeringen.

Ikke la parkeringen stresse deg. Forhåndsbestill parkering hos ONEPARK på Oslo lufthavn.

ONEPARK gir deg muligheten til å forhåndsbestille fram til fem timer før du kommer til Oslo lufthavn. Forhåndsbestill parkeringen din nå og tjen CashPoints til din neste reise.

Share
Neste

Europas skumleste steder