0
Neste

6 aktiviteter i Stockholm som barna vil elske

Blog Sommerens 5 beste takterrasser i Barcelona
Dato: 12 juli 2019

Sommerens 5 beste takterrasser i Barcelona

Share

Len deg tilbake i avslappende lounger, nyt spektakulær utsikt, kjøl deg ned med forfriskninger og spis et deilig måltid i sommervarmen på Barcelonas kuleste takterrasser.

Det er mange fantastiske takterrasser i Barcelona som er åpne for alle om sommeren. Her er fem gode forslag du kan bruke som utgangspunkt for en herlig aften, enten du er på utkikk etter romantiske middager eller å nyte drinker under stjernene.

Fly med Norwegian til Barcelona og tjen CashPoints med Norwegian Reward.

1. Dans til rytmene på Purobeach

Frisk opp brunfarven eller nyt bassenget på Purobeach
Ser du etter en avslappende stund for å nyte middelhavsklimaet på dagtid bør du avlegge Hilton Diagonal Mar et besøk. Terrassen forandrer seg til et populært og godt besøkt partysted på kveldstid. Photo © Hilton

Den urbane oasen Purobeach Barcelona finner du på Hilton Diagonal Mar Hotel, dette er et perfekt sted for sol og bad etter en travel morgen i en uendelig rekke butikker i Diagonal Mar shoppingsenter. Her kan du nyte en hyggelig atmosfære med eksotiske balinesiske solsenger og parasoller, eller nyte et utsøkt måltid toppet med en helt uslåelig utsikt.

Purobeach er en trendy strandklubb som har blitt kåret til en av verdens beste strandklubber av Condé Nast Traveler. Med live DJ-er, fantastisk utsikt til Barcelonas horisont og spennende cocktails har du utgangspunktet for en magisk ettermiddag ved bassenget. Om sommeren kommer folk fra fjern og nær for å opplevde de populære bassengfestene under stjernene.

2. El Sueño de Picasso – nydelig mat med Michelin-kvalitet

El Sueño de Picasso ved havnen i Barcelona byr på en avslappet atmosfære. Her kan du prøve deg på utallige spennende fiskeretter.

Inne i den sjarmerende bydelen Barrio Gótico finner du El Sueño de Picasso, på en takterrasse på The Serras Barcelona. Her får du servert nydelig mat i verdensklasse samtidig som du nyter en fantastisk utsikt over Port Vell-havnen og det turkisblå Middelhavet.

Kjøkkenet er ledet av Michelin-stjernekokken Marc Gascons og maten er virkelig en fantastisk opplevelse. Her serveres dagens tapas basert på sesongenes ingredienser. Vi anbefaler å smake på Makrellstørje tartar (Bluefin tuna), ristet flattbrød med grillet aubergine, eller paprika og marinerte sardiner for å nevne noe.

3. Skru på sjarmen på Terrat

Utsikt over over Barcelona, bord, solsenger, stoler og bassenget fra Terrats takterrasse i skumringen
Hvis du vil nyte et utsøkt måltid sammen noen du har kjær, bør du sikre deg et bord på Terrat. Photo © Mandarin Oriental

Hvis du er i det romantiske hjørnet kan du overraske din bedre halvdel med en romantisk aften på Terrat. Med et deilig måltid under stjernene scorer du poeng i massevis.

Du kan ikke gå feil om du avlegger fem-stjerners Mandarin Oriental et besøk. La den anerkjente kokken Gastón Acurio henføre deg med noen av de fabelaktige rettene fra hjemlandet hans, Peru. Du må absolutt prøve den røde tunfisken, deilig ceviche eller kanskje litt tiraditos.

Med din kjære i armkroken og panoramautsikt over Barcelona, de flotte fjellene som omgir byen og en vakker solnedgang, kan ikke kvelden bli mer perfekt.

Merk: Terrat er forbeholdt gjester på hotellet om ettermiddagen, men åpner for alle etter kl. 18.

4. Senk skuldrene og kos deg på La Isabela

Flott utsikt og et herlig basseng å boltre seg i på La Isabela-terrassen
La Isabela-terrassen er en av de beste takterrasser i Barcelona.

Etter en tur langs den travle og fargerike Las Ramblas kan det være godt med en pust i bakken. Stikk innom fem-stjerners Hotel 1898. Søk tilflukt i denne rolige oasen midt i den travle byen. Fra takterrassen er både hotellgjester og andre velkomne til å nyte en fabelaktig 360-graders utsikt fra Montjuïc to Tibidabo.

Nyt en cocktail laget av friske ingredienser fra det lokale Boqueria-markedet, mens du beundrer den flotte utsikten.

Denne urbane juvelen koster litt, men er verdt pengene. Her får du et elegant sted å slappe av, nyte herlige drinker og en utsikt som tar pusten fra deg.

5. Sving utenom den vanlige løypa og besøk Villa Emilia

To personer som nyter en drink på terrassen til Villa Emilia med stearinlys, bord og palmetrær.
Denne terrassen er perfekt for en drink i avslappet atmosfære på sommerkvelder, når du vil unngå litt av turiststøyen.

Er du glad i vakre solnedganger skal du avlegge Villa Emilia et besøk. Du vil garantert like den friske og moderne, men samtidig avslappede atmosfæren her. Denne 4-stjerners juvelen finner du i nærheten av Sant Antoni-nabolaget, men er vel verdt spaserturen.

Hvis du liker spennende varianter av Gin & Tonic kan du tilbringe hele fredagskvelden her, du kan velge mellom mer enn tjue ulike sorter.  

Hvis du vil oppleve en av deres legendariske grillaftener bør du stikke innom på en torsdag eller lørdag.

Takterrasser i Barcelona – en annen verden

Pariserhjulet i Tibidabo med utsikt over Barcelona i skumring.
Barcelonas takterrasser byr på fantastisk utsikt.

Oppe på takterrassene om sommeren byr Barcelona på en annen verden med fantastisk 360-graders utsikt, utsøkte retter på Michelin-nivå, og et spennende og yrende natteliv.

Skal du spise tapas? Vi har laget en guide til de beste tapas-stedene på gatenivå i Barcelona. Er du usikker på hvor du skal spise kan denne gi deg noen gode tips.

Hvis du vil tjene CashPoints som du kan bruke til den neste ferien din, og er du medlem av Norwegian Reward er det smart å bestille flyreisene dine gjennom Norwegian og hotellene dine via oss.

Bestill fly til Barcelona

Bestill hoteller

Share
Neste

6 aktiviteter i Stockholm som barna vil elske