Neste

Dette gjør du gratis i London - stor reiseguide

Blog 10 grunner til å velge Flybussen
Flybussen - transport til flyplassen.
Dato: 15 juni 2018

10 grunner til å velge Flybussen

Share

Glem shuttlebusser og fulle parkeringsplasser. Reis trygt, rimelig og miljøvennlig med Flybussen. Fleksibelt er det også. Og – du kan få opptil 7 prosent CashPoints på bussreisen din.

Len deg tilbake – ta bussen til og fra flyplassen

Len deg tilbake i setet og la Flybussen kjøre deg til og fra åtte av landets lufthavner. Ta gjerne med deg hele familien. Visste du at du kan ta med deg fire barn gratis på hver voksenbillett? Her får du ti gode grunner til å ta flybussen neste gang du skal ut å reise.

1. Slipp stress med parkering på flyplassen

Du trenger ikke å kjøre rundt og rundt for å lete etter parkering, eller stresse av og på shuttlebusser. Med Flybussen reiser du behagelig fra dør til dør.

2. Åtte norske byer

Opplev brygga i Trondheim. Reis med Flybussen til og fra Trondheim by.

Trondheim er en av de åtte byene i Norge du kan reise til og fra med Flybussen.

Flybussen er Norges ledende kjede av flybusser og tilbyr reise til og fra flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger/Sandnes, Bardufoss, Harstad/Narvik, Haugesund og Kirkenes.

3. Mange holdeplasser i hver by

Flybussen har god dekning i de fleste byer de kjører i og du finner ofte en holdeplass i nærheten av der du bor eller dit du skal.

4. Nattavganger til OSL i sommer

Har du grytidlig avreise eller sen ankomst til Oslo lufthavn? Nå kjører linje FB2 i Oslo med nattavganger. Reis behagelig mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum, selv midt på natten.

5. Fleksibel avreise

Bestill billett på flybussen.no og tjen 6 prosent CashPoints på kjøpet. Bare husk å registrere Reward-nummeret ditt ved betaling. Billetten er gyldig i 24 timer. Dermed kan du reise med den avgangen som passer deg best på reisedagen din.

6. Familiebillett – barn kjører gratis i følge med voksen

Familie med to barn på flyplass skal reise på ferie.

Inntil fire barn til og med 15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett. Og barn synes ofte det er spennende å kjøre buss istedet for bil.

7. Barneseter på alle busser

Alle Flybussene er utstyrt med barneseter som passer for barn fra 6 måneder og oppover. Du kan derfor trygt ta med hele familien på tur. Reiser du med barn bør du også sørge for at barna tjener CashPoints, les mer om Reward Family.

8. God plass til bagasje

Ingen grunn til å bekymre seg for at du ikke skal få med deg alt, her er det god lagringsplass til bagasje både i buss og i bagasjerom. Barnevogn eller prampack – ikke noe problem.

9. Tjen CashPoints på billetten

Du tjener 6 prosent CashPoints på billetten din. Du køper billetten online. Du må oppgi Reward-nummeret ditt når du bestiller for å få poeng.

10. Betal med Norwegian-kortet – det gir ekstra fordel

Betaler du med Norwegian-kortet får du CashPoints i tillegg. Det vil si at du kan tjene 7 prosent CashPoints på bussbillettene dine.

Share
Neste

Dette gjør du gratis i London - stor reiseguide