0
Neste

Lær et nytt språk på tre måneder

Blog Topp 10 tips – Slik får du mest mulig CashPoints
Happy woman in Rome
Dato: 19 januar 2021

Topp 10 tips – Slik får du mest mulig CashPoints

Share

Det tar ikke lang tid å samle nok CashPoints til en drømmereise med Norwegians fordelsprogram. Her deler vi våre beste tips.

Tenker du lurt kan du sikre deg masse CashPoints fremover, som tar deg ut på nye, spennende reiser. Du kan også bruke poengene til ekstra bagasje, setereservasjon, og til å endre billetter.

Lyst til å vite hvordan? Her viser vi deg 10 smarte grep for å booste CashPoints-kontoen din.

1. Først noen grunnleggende triks

Dame kjørende en bil med en annen dame i passasjersetet
Gjør reisene dine om til nye reiser ved å samle CashPoints. Du kan også bruke poengene til ekstra bagasje, setereservasjon, og til å endre billetter.

Husk at CashPoints er som penger. 1 CashPoint er det samme som 1 krone. Enklere blir det ikke. Poengene du samler kan du bruke til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, uansett rute og avgang. Du kan også bruke poengene til ekstra bagasje, setereservasjon, og til å endre billetter.

Husk at du har gode muligheter til å tjene CashPoints i hverdagen. Norwegian Reward har gode avtaler med en rekke virksomheter, som blant annet Talkmore, Sector Alarm, NorgesEnergi, og Vertikal Helseforsikring. Flere av disse gir deg hundrevis av poeng hvis du bytter til dem.

Les mer om fordelsprogrammet Norwegian Reward

2. CashPoints på flybilletter

Mann som kommer ut av et Norwegian-fly bærende på en bag
Tjen CashPoints hver gang du flyr med Norwegian.

Husk at kjøp av flybilletter gir deg CashPoints som blant annet kan brukes til nye drømmereiser. LowFare-billetter er billige og bra, grunnopptjeningen er 2 prosent CashPoints, men betaler du med Norwegian-kortet, får du dobbelt så mange CashPoints.

Ikke fortvil om LowFare-billettene er utsolgt, for velger du Flex-billett får du hele 10 prosent CashPoints.

Se de spennende destinasjonene vi flyr til her

3. Tjen på hoteller og annet på reisen

To damer som har kaffe og kjøper noe i Reward eShop ved bruk av bærbar pc
Legg gode planer for reisen, så sikrer du deg masse CashPoints ved bestilling av hoteller, transport, guidede turer og inngang til attraksjoner.

Når du først tjener poeng på flybilletten, hvorfor ikke tjene på andre kostnader du har på reisen også? Visste du at du får CashPoints på tusenvis av hoteller over hele verden, leiebil, flybuss, lounger og guidede turer? Her får du full oversikt.

4. Sjekk ut Reward eShop

Hvor mye penger bruker du på netthandel i løpet av ett år? Reward eShop inneholder over 100 kjente nettbutikker som alltid gir deg CashPoints på hele handlekurven. I tillegg har mange av butikkene tidsbegrensede tilbud og rabattkoder for deg.

Hva med å titte innom Nelly, CDON, Lekia, Weekday, Sportamore, Apple Store, Adlibris, KitchenTime, eller Euroflorist? På listen vår står mange flere.

5. Benytt deg av CashPoints-knappen

Skjermbilde av CashPoints-knappen varsel på nettside
Bruk CashPoints-knappen og tjen enkelt CashPoints.

Dette er kanskje vårt beste tips. Ved å installere denne dukker Knappen opp hver gang du besøker en nettbutikk som gir deg poeng.

Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på den, og da vil du automatisk få poeng på handelen. Her kan det være mye å hente.

6. Søk om Bank Norwegians kredittkort

Par på en sofa som kjøper noe på nett ved bruk av Norwegian-kortet
Bruk Norwegian-kortet regelmessig og tjen CashPoints på varekjøp.

Hvis du ikke har Norwegian-kortet, kan du søke om det. Kortet har ingen årsavgift, og har mange fordeler, sånn som gebyrfritt uttak i utlandet, og reise- og avbestillingsforsikring, inkludert. Dette kortet egner seg også godt til å ha med på reise.

Eksempel ved utsatt betaling: effektiv rente 23,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad 1 764. Totalt: 16 764.

Les om hvorfor Norwegian-kortet er det ultimate reisekortet her.

7. Bruk Norwegian-kortet regelmessig

Smilende jente ser på laptop og holder et bankkort i hånden.
Du får CashPoints på alt du kjøper, så bruk det gjerne hver gang du skal betale noe.

Du får CashPoints på alt du kjøper med dette kortet. Her gjelder det å være smart. Skal du pusse opp, betale for ferien eller annet som koster mye kan du raskt tjene mange poeng hvis du betaler med dette kortet. De små beløpene teller også, så hvis du handler matvarer, blomster, klær eller bare en kopp kaffe med kortet, vil du raskt se at CashPoints-saldoen fylles opp.

Visste du at du også kan betale regninger med Norwegian-kortet? Du kan når som helst overføre den disponible saldoen på kredittkortet til en annen konto eller betale regninger med kortet.

8. Etterregistrer reisen

Norwegian-fly flyvende over grønne blomster
Pass på at du ikke går glipp av noen CashPoints og etterregistrer opptil 30 dager etter din flyvning. Foto: Jørgen Syversen

Glemte du å legge inn Reward-nummeret ditt da du bestilte flybillett, eller kanskje noen andre bestilte turen for deg sist du reiste, slik at du ikke fikk CashPoints for turen? Fortvil ikke, du kan etterregistrere reisen i 30 dager etter hjemkomst, så du får poengene likevel.

9. Opprett en Familiekonto

Familie med små barn pratende foran en innsjekkingsskranke hos Norwegian
En Familiekonto lar deg tjene, og bruke, CashPoints sammen med familie og venner.

Har du en partner, eller andre nære du vil reise sammen med? Registrer en Familiekonto så kan du tjene og bruke poeng sammen med andre. Hele familiens poeng vil bli samlet i én pott slik at de kan brukes i én bestilling neste gang du bestiller famileferie.

Det er ikke bare voksne som kan tjene bonuspoeng, så ikke glem å registrere barna. Barn under 16 år kan bli med i en Familiekonto, og de trenger ikke en egen email-adresse.

10. Få eksklusive rabatter og CashPoints-tilbud

Mann liggende på sengen drikkende en varm drink mens han leser e-post på bærbar pc
Få eksklusive rabatter og ekstra, gode CashPoints-tilbud i våre nyhetsbrev.

Vi sender ut regelmessige nyhetsbrev til deg som er medlem. Her får du spesialtilbud og egne medlemsrabatter på flybilletter. I tillegg har vi månedlige tilbud fra samarbeidspartnerne våre, så her er det mulig å gjøre en god deal. Det er bare de beste tilbudene som får plass i disse utsendelsene, så få med deg dette.

Husk at du selv kan velge hvor mange e-poster du vil motta fra oss månedlig. Du stiller inn dette på kommunikasjonsinnstillinger, så vi ikke sender mer enn det du ønsker.

Se de spennende reisemålene Norwegian flyr til her

Share
Neste

Lær et nytt språk på tre måneder