0
Neste

Opplev New York med barn

Blog Boutique hotell i London
Dato: 30 januar 2019

Boutique hotell i London

Share

Test ut våre utvalgte boutique hotell i London. Det skal være unikt. Det skal være utmerket. Det skal være boutique.

Et boutique hotell i London er ofte et lite og selvstendig hotell. Selve bygget kan være et kapittel for seg, med sin helt egen historie. Hotellet har gjerne et tema som passer med husets opprinnelige oppgave. Og kanskje det beste av alt; ansatte på boutique hotell setter sin ære i å serve akkurat deg slik du liker det best. Likte du scones til ettermiddagsteen din igår? Da vil personalet på et boutique hotell huske det dagen etterpå.

Fly til London med Norwegian og tjen CashPoints med Norwegian Reward.

1. Chiltern Firehouse

Fasade Chiltern Firehouse boutique hotell i London

Rett utenfor den tidligere brannstasjonen finner du en barberer og en aviskiosk.

Chiltern Firehouse var tidligere en brannstasjon. Bygget er fra så langt tilbake som 1887 og har sjarmen intakt i i dag. Nå er det et yndet tilholdssted for celebriteter som Cara Delevigne, Kate Moss, David Beckham og Kylie Minogue. Ja, og så deg, da.

Interiøret er sjarmerende retro, servicen upåklagelig, og frokosten noe for seg selv. Kort sagt; et utmerket boutique hotell i London.

2. Hotel 41

Inngang, Hotel 41 boutique hotell i London

Hotel 41 kan banke i bordet med en førsteplass fra TripAdvisor og en prestisjetung femstjerners fra Forbes. Her vil du bo.

Hotel 41 har en førsteplass fra TripAdvisor på Travellers’ Choice-prisen for beste hotell i Storbritannia i 2018. Det er sterkt! Så snart du har sjekket inn, får du valget mellom fire ulike musserende viner. Så kan du velge fra ni ulike putekvaliteter til sengen din. For å nevne noe.

41 er en perle med utsikt over Royal Mews med alle de kongelige kjøredoningene til Buckingham Palace linet opp. Hele hotellet er elegant innredet i svart og hvit design. I loungen er det alltid småretter slik at du kan stikke innom og småspise, akkurat som du gjør på kjøkkenet hjemme. Det er bare 28 rom så dette er et typisk boutique hotell i London.

Er du redd for at tilfeldige forbipasserende skal stikke innom? Nei, dette hotellet er kun åpent for overnattingsgjester.

3. The Courthouse Hotel

Soverom, The Courthouse hotel London

The Courthouse hotel har 116 individuelt designede soverom med luksuriøs komfort.

Du har kanskje ikke vært i en rettssal før? Skal du først bo på et boutique hotell i London, så kan du bo her. The Courthouse Hotel er en tidligere rettsbygning som nå er vernet. Historien sitter i veggene. Både John Lennon, Mick Jagger and Oscar Wilde har fått sine saker prøvd for retten her. Du blir møtt av jerngitter allerede i lobbyen, og kan ta middagen på en av de tidligere fengselscellene. Mye av interiøret fra dagene med lov og rett er intakt i dette spennende boutique hotellet.

4. citizenM Tower of London

Bibliotek, CitizenM boutique hotel i London

London er vakker, og du ser mer av den med store vinduer. CitizenM har vinduer fra gulv til tak.

Neida, citizenM Tower of London, er ikke noe lite hotell. Du kan velge ett av de 370 rommene, sette deg til rette i vinduet og nyte utsikten mot Tower of London og Tower Bridge. Hele ytterveggen er nemlig vinduer, fra tak til gulv.

“Vi solgte hotellklisjeene og bruker heller pengene på deg. Her har alt du trenger og ikke det du ikke trenger», proklamerer hotellet på nettsidene sine. Med det mener de at du ikke finner håndklær formet som svaner på senga, hvis du ikke bryr deg om sånt. Men ellers sørger de for alt du trenger for et perfekt opphold.

5. Artist Residence

Soverom, Artist Residence boutique hotel i London

Hvert av rommene på Artist Residence har sin helt unike stil, med originale kunstverk og særegne møbler.

Artist Residence er et boutique hotell med bare ti rom, så her vil du ikke måtte kjempe om plassen i matsalen.  Hotellet ligger sentralt, bare kjappe ti minutter fra Victoria stasjon. Går du i ti minutter kommer du til ned til Themsen. Restauranten er åpen hele dagen og her kan du velge å innta både frokost, lunsj og kanskje søndagsteken også. Eller kanskje du vil slappe av i coctailbaren Clarendon Cocktail Cellar i kjelleren, rett og slett.

6. The Soho Hotel

Gjesterom, The Soho Hotel boutique hotel i London

Alle soverommene på The Soho Hotel har egen design. Noen av dem har også privat takterrasse.

The Soho Hotel finner du bare fem minutters rusletur fra Oxford Streeet. Handleglade vil nok få nok av kondisjonstrening i Londons absolutte nummer 1 handlegate. Men trenger du mer, har The Soho Hotel eget treningsstudio med personlig trener som gjerne hjelper deg med tilpassede øvelser.

The Soho Hotel ligger nært både Piccadilly Circus og Leicester Square så det bør ikke mangle på aktivitetsmuligheter i byen. Hjemme på hotellet kan du benytte deg av et av de to filmrommene.

7. Hotel Café Royal

Regent Street og Hotel Cafe Royal boutique hotel i London

Hotel Café Royal ligger perfekt plassert i West End.

Hotel Café Royal er et ikonisk og luksuriøst femstjernershotell i hjertet av London sentrum. Hotellet er en av Londons severdigheter, og har 160 moderne rom. En tredel av disse er suiter. Treningsstudio og spa finner du selvsagt. Etter en travel dag kan du slappe av i staselige Oscar Wilde Bar med Ludvig XVI-innredning.

8. Dorset Square Hotel

Biblioteket på Dorset Hotel Hotel Café Royal boutique hotel i London

Dorset Hotel Hotel Café Royal er pusset opp og innredet av interiørdesigneren Kit Kemp.

Dorset Square Hotel er designet i frisk og moderne engelsk stil. De fleste av de 38 rommene har utsikt til hagen, som opprinnelig var den aller første cricketbanen til Thomas Lord.

Nå er eiendommen pusset opp og den engelske landstilen er erstattet av mer moderne design av interiørdesigneren Kit Kemp. Hun er kjent for dristige farger, kontraststoffer, og unike møbler. Her får du alt dette på en gang. Interiøret spenner fra plysjstue med åpen peis, til den livlige baren, og brasseriet med unike bilder og håndvevde tepper.

Liker du deg på boutique hoteller vil du nok like å bo kongelig på et slottshotell, også.

9. Ham Yard Hotel

Interiør, Ham Yard Hotel boutique hotel i London

Kit Kemp har satt sin spreke signatur på interiøret på Ham Yard Hotel.

Ham Yard Hotel har Kit Kemp også  satt sin signatur på interiøret. Hun har lagt til kose-kule effekter i neongult. Stilen er utforskende, og helt ærlig så skulle ikke fargene gått så godt sammen som de faktisk gjør. Men her er det lyst og stilig. Hotellet har en bowlinghall i 50-tallsstil. Og på toppen inviteres du til en magisk takterrasse med oliventrær, deilig lavendel og grønnsaksbed.

Dette boutique hotellet preges av spennende kunst og design. Ikke gå glipp av den fascinerende klokken i spisesalen. Installasjonen er satt sammen av 135 klokker som gjør at kunstverket endrer seg hele døgnet. Få også med deg veggen med de opplyste keramikkpottene til kunstneren Martha Freud i restauranten.

10. The Laslett

Soverom, The Laslett, London

The Laslett byr på kaffebar, bibliotek, boutique, miljøvennlig interiør og organisk mat.

The Laslett, er opprinnelig fem viktorianske rekkehus gjort om til et boutiquehotell med 51 soverom. Hotellet ligger i Notting Hill, og er oppkalt etter Rhaune Laslett, en lokal aktivist som organiserte den første Notting Hill festivalen, som senere ble det berømte Notting Hill Carnival.

På The Laslett finner du bilder fra kunstnere som Barbara Hulanicki og Barry Kamen og lokale kunstnere, samt antikviteter fra Portobello Market.

Book boutique hotell i London, tjen CashPoints

London Eye og Themsen, London

Gjør London-turen unik med et opphold på et boutique hotell.

Det er slettes ikke alt i metropolen London som koster penger. Les våre anbefalinger om hva du kan gjøre gratis i London. Og vil du ikke bo på boutique hotell i London denne gangen så er Europa full av unike hoteller. Sjekk inn på unike hoteller i hele Europa og få en opplevelse helt utenom det vanlige.

Book hotell

Share
Neste

Opplev New York med barn