0
Neste

Opplev mer for mindre utenom sesongen

Blog Julegaven som ingen vil bytte
Dato: 7 desember 2018

Julegaven som ingen vil bytte

Share

“Akkurat det jeg ønsket meg! Tusen takk!” Vi håper vel alle å høre dette på julekvelden. Og med et gavekort på reise til den du er glad i, er du nesten garantert denne reaksjonen.

Med gavekort fra Norwegian kan du legge drømmereisen under juletreet. Du velger beløpet, den heldige mottakeren velger reisemålet.

Kjøp et gavekort på flybilletter

Hengekøye mellom to palmer

Hva med å legge litt palmesus under grana i år? Et reisegavekort kan brukes til reiser til sol og strand.

Klør du deg i hodet nå i førjulstiden? Hva i all verden skal vi gi til den som har fulle skap? Mange trenger ikke flere pledd i sofaen eller flere vaser på bordet. Reiser gir mulighet for å koble ut og skape gode opplevelser som kan vare hele livet. Gir du en reise i gave, sier du at du virkelig ønsker at mottakeren skal kose seg, leve, drømme og oppleve.

Eller hva skal vi velge til en som ikke har så mye? Må du snu på hver en krone er kanskje ikke en reise det du tar deg råd til, og et gavekort øremerket en utflukt blir kanskje enda mer satt pris på.

Gavekort er en fleksibel gave

Dame med ryggsekk foran fjell

La mottakeren velge seg akkurat den reisen hun selv vil.

Et reisegavekort er alltid kjærkomment. Ok, så kan du kanskje ikke spandere en hel jorden-rundt-reise på niesen din? Men med et reisegavekort gir du henne en dytt på veien. Gavekortet trenger nemlig ikke dekke hele billetten. Kanskje onkel også gir et tilskudd til drømmereisen. Eller kanskje niesen din legger i resten av beløpet selv.

Det fine med gavekort er at mottakeren selv bestemmer hva hun vil bruke gaven på. Du er dermed garantert at hun blir fornøyd! Gavekortet fra Norwegian kan brukes på alle Norwegians destinasjoner og på alle datoer i året. Mer fleksibelt får du det ikke!

Bruk gavekortet på ekstratjenester

Ungt par i flysete

Et reisegavekort trenger ikke kun brukes på flybilletter. Mottakeren kan også velge andre Norwegian-tjenester.

Norwegian flyr til mer enn 150 destinasjoner over hele verden, så det skulle være nok å velge i. Finn de rimeligste billettene i lavpriskalenderen. Og du; gavekortet kan like godt brukes til å toppe turen med andre Norwegian-tjenester, så som setereservasjoner, innsjekket bagasje og forhåndsbestilte måltider om bord. Så selv om du velger å gi et mindre beløp, kan du være sikker på at reisegavekortet blir satt pris på.

Gavekortet gjelder i minst ett år

Et par går i sanden på sydhavsøy.

En reise er en flott gave til noen du bryr deg om.

Du bestiller gavekortet på nettet og betaler med debet- eller kredittkort. Du bestemmer selv beløpet på gavekortet, slik at du gir akkurat det du vil og kan gi. Selve gavekortet får du tilsendt på e-post. Legg ved en personlig beskjed og send det til mottakeren. Eller skriv ut gavekortet og legg det under julegrana.Gavekort fra Norwegian

Mottakere kan tenke seg godt om før de velger hva de vil bruke gavekortet på: det er nemlig gyldig det året det er kjøpt pluss 1 år ifra kjøpet. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards egen valuta, CashPoints. 1 CashPoint = 1 NOK (norske kroner).

Du trenger ikke være medlem av Norwegian Reward for å kjøpe gavekortet, men mottakeren registrerer seg som medlem for å løse ut gavekortet. Å være medlem i Norwegian Reward er jo helt gratis og gir mange fordeler.

Gjør julegavehandelen ekstra enkel i år.

Kjøp et Norwegian Gavekort

Les mer: Europas beste julemarkeder

Share
Neste

Opplev mer for mindre utenom sesongen