0
Neste

Bli med oss til Europas vinterperler

Blog Derfor er et reisegavekort den beste julegaven
Dato: 28 november 2022

Derfor er et reisegavekort den beste julegaven

Share

“Akkurat det jeg ønsket meg! Tusen takk!” Vi håper vel alle å høre dette på julaften. Og med et gavekort på reise til den du er glad i, er du nesten garantert denne reaksjonen.

Med et reisegavekort kan du legge drømmereisen under juletreet. Du velger beløpet, den heldige mottakeren velger reisemålet.

1. En reise gir minner for livet

Mor og datter ser på et julepyntet utstillingsvindu
Gi et gavekort til en du er glad i. En reise er en gave som gir gode opplevelser og minner for livet.

Klør du deg i hodet nå i førjulstiden? Hva i all verden skal vi gi til den som har fulle skap? Mange trenger ikke flere pledd i sofaen eller flere vaser på bordet. Reiser gir mulighet for å koble ut og skape gode opplevelser som varer hele livet. Gir du en reise i gave, sier du at du virkelig ønsker at mottakeren skal kose seg, leve livet, drømme og oppleve.

Eller, hvis du snur på flisa; hva skal vi velge til den som ikke har så mye å rutte med? Da er kanskje ikke en reise det man tar seg råd til, men et gavekort øremerket ferietur blir kanskje enda mer satt pris på.

2. Du bestemmer hvor lite eller hvor mye

Dame med ryggsekk foran fjell
La mottakeren velge seg akkurat den reisen hun selv vil.

Et reisegavekort er alltid kjærkomment. Ok, så kan du kanskje ikke spandere en hel jorden-rundt-reise på niesen din? Men med et reisegavekort gir du henne en dytt på veien. Gavekortet trenger nemlig ikke dekke hele billetten. Kanskje onkel også gir et tilskudd til drømmereisen. Eller kanskje niesen din legger i resten av beløpet selv.

3. En gave som kan glede flere

To jenter ved London Bridge
Et reisegavekort kan glede flere enn den du gir det i gave til.

Et reisegavekort trenger ikke bare være til glede for kun én person, man kan gi det til familie eller venner slik at de kan dele opplevelsen sammen, eller enda bedre –  sammen med deg… Hva hadde du valgt? Å kjøpe vinterens trend-genser til søsteren din, eller et gavekort på flybilletter til London så dere kan shoppe sammen?

4. Reis hvor du vil

Gutt som ser i kikkert utover Praha.
Uansett hvilken destinasjon du har i kikkerten vil reisegavekortet komme til nytte.

Det fine med et reisegavekort er at mottakeren selv bestemmer hvor han vil reise. Du er dermed garantert at mottaker blir fornøyd! Gavekortet fra Norwegian kan brukes på alle Norwegians destinasjoner og på alle datoer i året. Mer fleksibelt får du det ikke!

Finn de rimeligste billettene i lavpriskalenderen. Og du; gavekortet kan like godt brukes til å toppe turen med andre Norwegian-tjenester, som setereservasjoner, innsjekket bagasje og forhåndsbestilte måltider om bord. Så selv om du velger å gi et mindre beløp, kan du være sikker på at reisegavekortet blir satt pris på.

5. Det er enkelt å kjøpe og enkelt å bruke

Par på terrasse under en ferietur.
Et reisegavekort er en perfekt gave til den som har alt.

Du kjøper gavekortet på nettet og betaler med debet- eller kredittkort. Selve gavekortet får du tilsendt på e-post. Du kan sende det til deg selv, eller direkte til den du ønsker å gi det til, eller skriv ut gavekortet og legg det under juletreet!

Mottakere kan tenke seg godt om før de velger hva de vil bruke gavekortet på: det er nemlig gyldig det året det er kjøpt pluss 1 år ifra kjøpet. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards egen valuta, CashPoints. 1 CashPoint = 1 NOK (norske kroner).

Du trenger ikke være medlem av Norwegian Reward for å kjøpe gavekortet, men mottakeren registrerer seg som medlem for å løse ut gavekortet. Å være medlem i Norwegian Reward er jo helt gratis og gir mange fordeler.

Gjør julegavehandelen ekstra enkel i år.

Kjøp reisegavekort

Les mer: Europas beste julemarkeder

Share
Neste

Bli med oss til Europas vinterperler