0
Neste

Eventyrlige Game of Thrones innspillingssteder du kan besøke med Norwegian

Blog Slik jobber du effektivt på et fly
Dato: 3 mai 2019

Slik jobber du effektivt på et fly

Share

Hvis du flyr ofte i jobbsammenheng, vet du at selv den korteste flyreisen kan ta opp en god del av dagen.

Det tar tid å reise til og fra flyplassen, komme seg gjennom sikkerhetskontrollen, oppholde seg i terminalen og ikke minst, vente på bagasjen. Resultatet er mye bortkastet arbeidstid.

Men hvis du er rutinert, kan du virkelig utnytte tiden på 10 000 meters høyde. På noen måter er et fly et ideelt arbeidsmiljø. Det er ingen forstyrrelser fra sjefen din, småprat fra kolleger eller telefoner som ringer. Å reise med fly gir deg en super mulighet til å pløye gjennom oppgavelisten din.

Med dette i tankene, her er noen tips til hvordan du kan få jobbet effektivt på et fly:

Sjekkliste før flyreisen

Vær realistisk

En kvinnehånd håndskriver en oppføring i en dagbok, sett ovenfra
Start med å planlegge oppgavelisten for flyreisen din

Ta en titt på hva du trenger å få gjort og planlegg hva du skal gjøre på flyreisen. Men vær realistisk. Du kommer ikke til å få jobbet ti effektive arbeidstimer på en ti timers flytur. Lag en liste over alt du vil gjøre og begynn med de viktigste oppgavene først.

Uansett hvor gode intensjonene dine er, finnes det mindre oksygen i luften i 10 000 meters høyde, slik at du muligens blir mer døsig sammenlignet med å sitte bak skrivebordet ditt.

Når det er sagt, mange av de nye flyene har Boeing Sky Interior, som har lavere lufttrykk og LED-stemningsbelysning som er nøye balansert for fritid, arbeid eller hvile.

Slik oppnår du ekstra fordeler som forretningsreisende

Hvis du reiser mye, sørg for at du melder deg inn i Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward. Jo mer du flyr, jo flere fordeler får du, som CashPoint-boost, gratis setereservasjon, gratis bagasje og gratis Fast Track. Vi kaller disse fordelene Rewards, og du får din første Reward etter kun seks enkeltturer. Mellomlandinger teller også! Har du først fått en Reward kan du fritt bruke den i 12 måneder.

Sjekk at du kan surfe på nettet i lufta

En kvinne om bord i et Norwegian-fly trykker på tastaturet på en laptop mens den hviler på flysetebordet
Dra nytte av Norwegians gratis WiFi om bord

Hvis du vet at du kommer til å trenge internett-tilkobling på en flyreise, sørg for at flyet du reiser med har WiFi. Hvis det ikke har det, må du laste ned alt du trenger på forhånd. Ta skjermbilder av nettsteder, last ned e-poster og skriv ut rapporter.

Norwegian tilbyr gratis WiFi på de fleste flyreisene i Europa. Flyselskapet har også lansert en premium WiFi-tjeneste på Boeing 737-800, som flyr en rekke ruter over hele verden. Du kan fortsatt få tilgang til gratis WiFi, men du kan også velge mellom to betalte pakker: SOCIAL + SURF og STREAM + SURF (begge tilbyr raskere hastigheter). Se etter WiFi-symbolet når du bestiller flyreisen din.

Lad batteriene

En mannshånd holder en USB-kontakt
Lad mobiltelefoner, nettbrett eller laptoper via USB-kontakt

Ikke vent til du er om bord med å oppdage at laptop-batteriet ditt har gått tomt for strøm. Sørg for at alle enhetene du bruker er fulladet før du ankommer flyplassen. Dette kan virke åpenbart, men hastverk i siste øyeblikk for å pakke og komme deg til flyplassen i tide gjør det lett å glemme at laptopen din trenger strøm.

Tips: Lad mobiltelefonen din mens den er i flymodus, og den vil lade opptil 20 % raskere. Dette er ikke bare et reisetips, men også et nyttig tips i hverdagen.

Hvis du flyr langdistanse, kan du lade mobiltelefoner, nettbrett eller laptoper via USB-kontakter på berøringsskjermen for underholdningssystemet.

I luften

Få mest mulig ut av takeoff og landing

En mann på et fly om natten leser på en elektronisk enhet
Slapp av med litt lesing under takeoff og landing

Elektronisk utstyr som ikke kan settes i flight mode må slås av under takeoff og landing. I denne perioden kan det hende at du ikke kan være så produktiv som du ønsker. Men du kan fortsatt få mye ut av tiden ved å lese gjennom trykt materiale, skrive notater eller sørge for at du har alle kvitteringene dine i orden (bare for å nevne noen få eksempler).

Ta en powernap

En kvinne på et fly lener setet tilbake og sover
Ta en pause og nyt en kort lur

Reising kan tappe deg for energi, og hvis du er utmattet, kommer du ikke til å produsere de beste resultatene. Å få litt sårt tiltrengt søvn er noen ganger det beste du kan gjøre. Hvis du har mestret kunsten å ta en «høneblund», hvil litt og se hvordan du føler deg etterpå.

Hvis du har en tendens til å slite med å sove på fly, prøv å gjøre omgivelsene så koselige som mulig. Hvorfor ikke skaffe en reisepute og en sovemaske med ørepropper fra Dustin Home? Husk å registrer Reward-nummeret ditt i profilen slik at du tjener CashPoints på kjøpet.

Steng støyen ute

Støyreduserende hodetelefoner
Bruk støyreduserende hodetelefoner for fullstendig fred og ro

Hvis du jobber best i stillhet, er støyreduserende hodetelefoner din nye bestevenn. De hjelper deg med å fokusere ved å blokkere ut motorlyder, småprat i flykabinen og fnisingen til tenåringene noen rader bak. De er også et diskré tegn på at du er opptatt og ikke vil bli forstyrret.

Bruk et skjermfilter for personvern

En illustrasjon av en hengelås omgitt av datakode
Hold konfidensiell informasjon privat når du er om bord

Hvis du ikke ønsker at naboene dine ser over skulderen din på det hemmelige regnearket ditt, invester i et personvernfilter til laptopen din. Disse lettvektsfiltrene reduserer visningsvinkelen på skjermen og hindrer andre passasjerer i å få et glimt av konfidensiell informasjon.

Hold deg hydrert

En smilende flyvertinne om bord på et fly tilbyr et glass vann til en passasjer
Drikk vann under hele flyreisen og hold deg hydrert

Vi mister mye vann gjennom huden når vi flyr. Luften i flykabinen har et fuktighetsnivå på mellom 15–20 %, mens den typiske innendørsfuktigheten på bakkenivå er nærmere 30–65 %. Dette kan føre til tretthet, redusert konsentrasjon og en tendens til å oppleve at det er vanskeligere å fullføre oppgaver.

Ta vare på kroppen din og drikk rikelig med vann hvis du ønsker å fullføre presentasjonen din før du lander.

Bruker du linser kan du bli veldig tørr på øynene når du oppholder deg lenge i en flykabin. Her får du gode råd for bruk av linser på flyreisen.

Ta regelmessige pauser

Et tomt flysete med flymagasiner
Reis deg fra setet ditt for å strekke litt på beina

På samme måte som når du jobber på kontoret, sørg for at du tar regelmessige pauser fra arbeidet ditt på et fly. Spaser opp og ned midtgangen og gjør noen beinstrekninger. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen og forhindre døsighet. Pausene vil også gi hjernen din en sjanse til å lade opp litt før du fortsetter arbeidet ditt.

Dra nytte av mellomlandingen

En mann som sitter i en flyplass-lounge bruker nettbrett
Bruk tiden under mellomlandingen til produktivt arbeid

Mens Norwegian reduserer utslipp ved å alltid fly så direkte ruter som mulig, er det ikke alltid mulig å komme til det endelige reisemålet ditt uten å stoppe først. Når det er sagt, kan mellomlandingen bli mye mer effektiv hvis du bruker tiden produktivt.

Se etter strømkontakter for å lade enhetene dine og plass til å strekke på beina. Du kan til og med booke tilgang til en flyplass-lounge fra Lounge Pass slik at du kan slappe av i visshet om at du har internett, strøm og et komfortabelt arbeidsområde.

Hvis du er flittig, kan det hende at du blir ferdig med arbeidet ditt før det er på tide å gå om bord i det neste flyet ditt.

Aksepter når ting ikke fungerer

Et fly er ikke et kontor, og til tross for at du gjør så godt du kan, kan det hende at du ikke alltid kommer i gang med arbeidsflyten. Hvis dette skjer, ikke la deg frustrere. Ha en reserveplan med oppgaver som krever lite energi, som du kan fullføre uten å måtte tenke for mye. Det kan være å rydde i innboksen eller organisere filene dine. Til og med rydding kan føles produktivt.

Fly med Norwegian, tjen CashPoints

Familie på fire leker i sanden
Forvandle reisene dine til en ny reise med Norwegian Reward

Hadde det ikke vært fint om forretningsreiser kunne bli til ferieturer? Hvis du ikke har gjort det allerede, meld deg inn i Norwegian Reward og forvandle reisene dine til en ny reise! Tjen CashPoints hver gang du flyr og bor på hotell og bruk dem til å betale for din neste ferietur.

Share
Neste

Eventyrlige Game of Thrones innspillingssteder du kan besøke med Norwegian