0
Neste

6 gode råd for mobilbruk i utlandet

Blog Gjør klart til maifest!
Maifest
Dato: 12 mai 2021

Gjør klart til maifest!

Share

Vi er endelig i mai og fine festdager er rett rundt hjørnet! Det er tid for å kle opp store og små til nasjonaldag, konfirmasjon og familiefest. Finn antrekk og kjøp tilbehøret du trenger til årets maifest!

Visste du at dine innkjøp til nasjonaldagen kan gi deg ekstra CashPoints som du kan betale din neste feriereise med? På eShop er mer enn hundre kjente nettbutikker samlet på ett sted – med gode kjøp for deg som er medlem av Norwegian Reward.

Har du antrekket klart til 17. mai?

To menn poserer i dress.
Stayhard har et godt utvalg av selskapsklær til motebevisste menn.

Blir det bunad eller dress for tenåringen? Er blazeren fra i fjor kort i ermene? Finn antrekket og ikke gå glipp av gode tilbud i butikkene. Det blir ikke fest uten finstas og sløyfe for store og små!

Stayhard – finn den perfekte dressen

Finn konfirmasjonsdressen, eller blazeren som passer alle fine anledninger i mai. Se det store utvalget av pene antrekk til 17. mai eller konfirmasjon. Stayhard har over 200 merkevarer og her kan du kjøpe klær, tilbehør, sko, velværeprodukter og treningstøy til menn. Butikken tilbyr rask levering og gratis frakt og retur.

Tjen 7 % CashPoints

Miinto – stort utvalg festantrekk

Se mange fine festantrekk til nasjonaldagen. Her finner du 400 av Norges mest kjente butikker, kategorisert på en enkel og oversiktlig måte. Tilbyr et spennende og bredt sortiment av varer til dame, herrer og barn.

Tjen 5 % CashPoints

Tid for lek og moro

Smilende gutt med caps på sparkesykkel.
Våren betyr varmere vær, utelek for store og små, og sparkesykkelsesong!

17. mai er is, pølser og brus – og ikke minst potetløp, sekkeløp og andre morsomme aktiviteter. Planlegg en leken nasjonaldag for store og små. Mai er også aktive dager ute – i all slags vær. Kanskje er det også tid for ny sparkesykkel?

Babyshop.no

Babyshop.no tilbyr alt til barn med fokus på høy kvalitet. Hos Babyshop.no finner du barneklær, sko, barnevogner, babyutstyr, bilstoler, mammaklær og interiør til barnerommet. Velg mellom mange, kjente merkenavn og et stort utvalg.

Du får 3 % CashPoints

Lekia

Lekia er en av Nordens største leketøyskjeder og her finner man alt man kan tenke seg til av leker. Gjør familien klar for utelek og velg mellom et stort utvalg av sparkesykler, såpebobler, kritt, hoppetau og andre uteleker.

Du får 7,5 % CashPoints

CashPoints-knappen

For å enklere holde styr på hvilke butikker du kan tjene CashPoints i, anbefaler vi å bruke CashPoints-knappen. Da får du automatisk opp varsel om CashPoints-opptjening i nettbutikken du besøker, og det blir enda enklere å spare CashPoints til din neste reise.

Hold på tradisjonene –  inviter til maifest

17. mai dessert på glass i rødt, hvitt og blått med jordbær og blåbær.
Lag en deilig dessert til 17.mai i rødt, hvitt og blått – her er det bare fantasien som setter grenser.

På nasjonaldagen liker vi å holde på sterke tradisjoner, og inviterer til frokost, lunsj og pølsefest. Servering av mat og kaker hører med. På slike dager går det slag-i-slag. Sørg for god planlegging av en fin dag. Husk! Pynt bordet og stryk flaggene og bunadsskjortene dagen før 🙂

Cake it easy – bestill kake til festdagene

Skal du arrangere konfirmasjon eller 17. mai-frokost? Spar tid og bestill kake fra Cake it easy! Kakene leveres fra din lokale baker. Enkel og rask bestilling. Hentes i butikk eller få kaken levert på døren.

Tjen 5 % CashPoints

Kitchentime – det du trenger til kjøkkenet

Et trebord dekket med 3 stekepanner med mat.
Tjen CashPoints på dine kjøp hos Kitchentime.

Det er på festdager med mange gjester til bords du trenger godt utstyr på kjøkkenet. Se utvalget av utstyr og tilbehør til kjøkkenet i en av Nordens ledende nettbutikker innen kjøkkenprodukter. Her finner du alt du trenger innen matlaging, baking, servering og utendørs matlaging.

Tjen 6,5 % CashPoints

Christiania Glasmagasin

Legg det lille ekstra i pyntingen av 17.mai-bordet. Dekk opp til maifest med norsk design og kvalitet. Christiania Glasmagasin fører flere kjente, norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale merker.

Tjen 3,5 % CashPoints

Vi ønsker lykke til med forberedelsene! Og et ekstra lite tips på tampen; bruker du Norwegian-kortet til å betale med vil du få ytterligere CashPoints på varekjøp. Eksempel ved utsatt betaling: Eff 23,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad 1 764. Totalt: 16 764.

Share
Neste

6 gode råd for mobilbruk i utlandet