Opptjening og bruk av CashPoints og Rewards på produkter og tjenester hos flyselskapet Norwegian vil være pauset fra 1. februar 2021, og frem til Norwegian har kommet gjennom rekonstruksjonen. Det er fortsatt mulig å tjene CashPoints med Norwegian-kortet og hos andre Reward partnere. Les mer.
0
Neste

Slik sikrer du deg en billig og bra sommerferie

Blog Gjør klart til maifest!
Maifest
Dato: 4 mai 2018

Gjør klart til maifest!

Share

Vi er endelig i mai og fine festdager er rett rundt hjørnet! Det er tid for å kle opp store og små til nasjonaldag, konfirmasjon og familiefest. Finn antrekk og kjøp tilbehøret du trenger til årets maifest!

Visste du at dine innkjøp til nasjonaldagen kan gi deg ekstra CashPoints du kan betale din neste feriereise med? På eShop er mer enn hundre  kjente nettbutikker samlet på ett sted – med gode kjøp for deg som er medlem av Norwegian Reward. Akkurat nå tilbyr eShop ekstra høy CashPoint-opptjening i flere populære nettbutikker!

Har du antrekket klart til 17. mai?

Kjøp dress på Stayhard

Stayhard har godt utvalg av selskapsklær til menn motebevisste menn. Tjen 15 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai på alle dine kjøp her.

Blir det bunad eller dress for tenåringen? Er blazeren fra i fjor kort i ermene? Finn antrekket og ikke gå glipp av gode tilbud i butikkene. Det blir ikke fest uten finstas og sløyfe for store og små! Fra 4.-11. mai kan du tjene mange CashPoints på hvert kjøp på eShop. Se tilbudene her:

Wakakuu – kjente og eksklusive merker

Mangler du fortsatt den fine kjolen til konfirmasjonsfesten? Her finner du fine antrekk i kjente klesmerker for trendy kvinner. Velg blant eksklusive merker som Ganni, By Malene Birger og Michael Kors.

Tjen 9 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai. (Vanligvis 7 %)

Stayhard – finn den perfekte dressen

Finn konfirmasjonsdressen, eller blazeren som passer alle fine anledninger i mai! Se det store utvalget av pene antrekk til 17. mai eller konfirmasjon. Stayhard har over 200 merkevarer, her kan du kjøpe klær, tilbehør, sko, velværeprodukter og treningstøy. Butikken tilbyr rask levering og  gratis frakt og retur.

Tjen 15 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai. (Vanligvis 7 %)

Miinto – stort utvalg festantrekk

Se mange fine festantrekk til nasjonaldagen. Her finner du 400 av Norges mest kjente butikker, kategorisert på en enkel og oversiktlig måte. Tilbyr et spennende og bredt sortiment av varer til dame, herrer og barn.

Tjen 4,5 prosent CashPoints i perioden 4.-8. mai. (Vanligvis 3,5 %)

Tid for lek og moro

Tjen CashPoints hos Lekmer.no

Lekmer har mer enn bare leker. Tjen CashPoints på leker, klær, utstyr og tilbehør til barn og baby.

17. mai er is, pølser og brus – og ikke minst potetløp, sekkeløp og andre morsomme aktiviteter. Planlegg en leken nasjonaldag for store og små. Mai er også aktive dager ute – i all slags vær. Kanskje har du en som skal lære å sykle?

Lekmer – gjør klar for utelek

Lekmer.no er en av Nordens ledende nettbutikker med alt til barn. Hos Lekmer kan du gjøre kupp på rimelige leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilstoler og barneromsinteriør. Alle deres produkter kommer fra velkjente produsenter. Lekmer ble kåret til årets butikk i 2016

Du får 7,5 prosent CashPoints i perioden 4.-11.mai. (Vanligvis 3,5 %)

CashPoints-knappen

For å enklere holde styr på hvilke butikker du kan tjene CashPoints i anbefaler vi å bruke CashPoints-knappen, da får du automatisk opp varsel om CashPoints-opptjening i nettbutikken du besøker og det blir enda enklere å spare CashPoints til din neste reise.

Hold på tradisjonene –  inviter til maifest

På nasjonaldagen liker vi å holde på sterke tradisjoner, og inviterer til frokost, lunsj og pølsefest . Servering av mat og kaker hører med. På slike dager går det slag-i-slag. Når går barnetoget og hvor mange blir vi til bords? Hvem skal rekke russetoget og hvem skal se borgertoget? Er det din tur til å bake Pavlova i år?  Sørg for god planlegging av en fin dag. Husk! Pynt bordet og stryk flaggene og bunadsskjortene dagen før:-)

Cake it easy – bestill kake til festdagene

Skal du arrangere konfirmasjon eller 17. mai-frokost? Spar tid og bestill kake fra Cake it easy! Kakene leveres fra din lokale baker. Enkel og rask bestilling. Hentes i butikk eller få kaken levert på døren.

Tjen 10 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai. (Vanligvis 5 %)

Hadeland Glassverk – pynt bordet til fest

Har du invitert gjester til frokost, brunsj eller champagne-lunsj? Pynting av bord er den hyggelige planleggingen. Finn gode tilbud på bordpynt, glass og fine ting til borddekking. Bli inspirert i nettbutikken til Hadeland Glassverk.

Tjen 11 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai. (Vanligvis 6 %)

Kitchentime – det du trenger til kjøkkenet

Det er på festdager med mange gjester til bords du trenger godt utstyr på kjøkkenet. Se utvalget av utstyr og tilbehør til kjøkken i en av Nordens ledende nettbutikker innen kjøkkenprodukter. Her finner du alt du trenger innen matlaging, baking, servering og utendørs matlaging.

Tjen 9.5 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai. (Vanligvis 4,5 %)

Tjen CashPoints på dine kjøp hos Kitchentime.

Tjen CashPoints på dine kjøp hos Kitchentime.

Porsgrund Porselænsfabrik – norsk design og kvalitet 

Legg det lille ekstra i pyntingen av 17.mai-bordet. Dekk opp til maifest med norsk design og kvalitet. Porsgrund Porselænsfabrik er en av Norges mest kjente produsenter av glass og servise.

Tjen 11 prosent CashPoints i perioden 4.-10. mai.  (Vanligvis 6 %)

Vi ønsker lykke til med forberedelsene! Og et ekstra lite tips på tampen; bruker du Norwegian-kortet til å betale med vil du få ytterligere 1 % CashPoints på alle kjøp. Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,10%, kr 15.000 over 12 måneder. Totalt kr 16.764.

Slik kan du tjene enda flere CashPoints uten å fly.

 

Share
Neste

Slik sikrer du deg en billig og bra sommerferie