0
Neste

Din guide til Walt Disney World, Orlando

Blog Morsdag og Valentinsdag – Her får du de beste tipsene fra Reward eShop
Nydelige blomster passer enhver anledning
Dato: 7 februar 2018

Morsdag og Valentinsdag – Her får du de beste tipsene fra Reward eShop

Share

Morsdag og Valentinsdag kommer tett opp til hverandre i år, henholdsvis 11. og 14. februar. Om du skal kjøpe gaver til disse anledningene eller ikke, er det uansett gode muligheter til å tjene litt ekstra CashPoints i februar.

Her får du våre gavetips og informasjon om butikkene med de aller beste kuppene og den høyeste CashPoints-opptjeningen.

Blomster

Blomster vil alltid bli tatt godt imot og er perfekt å gi som både morsdagsgave eller til kjæresten på Valentinsdagen så her kan du være smart og slå to fluer i en smekk.

Dersom du handler på Euroflorist mellom 8-14 februar får du 10 % CashPoints på handlekurven.

Euroflorist leverer blomster samme dag som du bestiller og har en 100 % fornøyd garanti! Euroflorist er blitt kåret til best i test på TV2 hjelper deg, og har fire stjerner i Trustpilot!

Vi kan skrive under på at blomsterbukettene du kjøper her er helt nydelige.

Sportsutstyr

Har du en sporty mamma eller kjæreste? Da kan vi anbefale OutNorth som er den ultimate sport- og fritidsbutikken. De selger alt fra yttertøy av høy kvalitet til ski og soveposer. Du får 5 % CashPoints ved kjøp hos OutNorth.

Bøker

Bøker er også ett godt alternativ uansett hvilke interesser eller hobbyer en mor eller kjæreste har.

Du får 9 % CashPoints hos Tanum og 6.5 % CashPoints hos Adlibris i perioden 8-15 februar.  Begge disse bokhandlene har et svært godt utvalg av bøker. Tanum gir deg sine anbefalinger på hva som kan passe til en mor eller kjæreste. Et godt tips er at du kan forhåndsbestille bøker på Mamut-salget som snart kommer. Kanskje blir det en gave til deg selv også?

Mote

Her er mulighetene mange og butikkene gir deg ekstra gode tilbud i februar.  Alt fra lekkert undertøy, til gode ansiktsprodukter eller dufter.

  • Boozt: 7 % CashPoints i perioden 8-10 februar.
  • Ellos: 8 % CashPoints fra 8-15 februar
  • Nelly: 7 % CashPoints i tillegg til 15 % rabatt* på en de fleste varemerker fra 8-11 februar!

*kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Bakeutstyr

Kake til Valentinsdag eller morsdag

Hva med å bake selv til morsdag eller Valentinsdag? Det ligger mye kjærlighet i en hjemmebakt kake.

Baking er en populær hobby og en koselig aktivitet for mange og da kan det være midt i blinken med en gave fra Kitchentime. Er du glad i å bake selv så kan du kjøpe inn det du trenger til å bake en god kake her. Kitchentime har over 40 000 produkter innen matlaging, baking og innredning av kjøkkenet.

Du får 9.5 % CashPoints hos Kitchentime i perioden 8-14 februar.

Gull og sølv

Valentinsdagen blir en stadig mer populær dag å fri på, og hos Gullmagasinet kan du kjøpe forlovelsesringer i alle prisklasser og få hele 12 % CashPoints på kjøpet. Det kan jo bli et fint bidrag til bryllupsreisen.

Skal du kjøpe morsdagsgave kan du også finne mye lekkert i denne butikken som ringer, smykker, øredobber, klokker og mye annet.

Fortsatt ikke helt sikker?

Du kan alltids kjøpe et reisegavekort. Våre gavekort er veldig populære og kan brukes til hel- eller delbetaling av flyturen til alle våre destinasjoner. Du velger selv beløp og mottaker velger destinasjon.

Da gjenstår det bare å gratulere med morsdagen og ønske «Happy Valentine’s Day»

Les våre topp 10 tips til hvordan du kan tjene mer CashPoints

Share
Neste

Din guide til Walt Disney World, Orlando