0
Neste

Topp tips for rydding i kjøleskapet før ferien

Blog Sommersalg i eShop – Fyll feriekofferten med gode kupp
Dame i rød kjole som triller koffert
Dato: 29 juni 2018

Sommersalg i eShop – Fyll feriekofferten med gode kupp

Share

Endelig er det ferietid, og tid for å planlegge feriekofferten. Her kan du samle deg opp gode ideer og samtidig tjene en slump CashPoints. Legg merke til at en rekke nettbutikker har ekstra høy CashPoints-opptjening til deg i perioden 29. juni til 8. juli.

Når du skal planlegge ferien har du nok å tenke på. Gjør det lettvint for deg selv og handle inn det du trenger på nettet. Nå er det mye ekstra å tjene på å sørge for å få med seg sommertilbudene i nettbutikkene. Husk at du får CashPoints i mer enn 100 nettbutikker, slik at du kan fylle hele familiens feriekoffert med varer til god pris.

Se bra og se bra ut!

Blid dame på stranden i sommersol med nye solbriller

Gode solbriller er viktig for solfylte feriedager. Benytt deg av sommertilbudene i eShop.

Vi håper at sola vil skinne sommeren igjennom, og da trengs gode solbriller slik at du beskytter øynene. Det gjør ikke noe å se bra ut også, og nå får du en rekke flotte solbriller som både sikrer at du ser bra og ser bra ut.

Fra 29. juni til 5. juli får du hele 11 prosent CashPoints hos Extra Optical og bruker du rabattkoden FRIF2018EO får du fri frakt. Koden er gyldig i hele 2018.

Bruker du linser, husk å handle inn nok til hele sommerferien. Ta også med noen ekstra hvis du skulle være uheldig. Det er enkelt og lettvint å få linsene dine rett i postkassa. CashPoints får du for både hos Lensway og Extra Optical.

Hudpleie for en lang og solfylt sommer

Blide barn som bader i sjøen og bruker solkrem

Sola gir påfyll av viktige D-vitaminer for kroppen. Men husk å beskytte både deg selv og barna mot sterk sol på ferie.

Vi trenger sol og alle de d-vitaminene vi kan få. Men det er viktig å beskytte huden mot skadelige stråler. Huden husker all solskader den får gjennom livet. Husk å beskytte den med solkrem. Nordic Feel har fra 29. juni-5. juli kampanje med 8 prosent CashPoints på alt du handler av skjønnhetsprodukter. Få også med deg sommersalget. Det er inntil 75 prosent rabatt på ulike varer som hudpleie og sminke de første 14 dagene i juli.

Ta med deg spennende lesestoff

Dame med stråhatt leser en god bok stranden

Husk en god bok for late dager på stranden. Kan også leses hjemme i hengekøya.

Tog, bil eller fly, eller kanskje hjemmeferie? Det er lite som er så avslappende som en god bok. Skal du reise i mange timer og kanskje vente litt også, så er lesestoff virkelig noe som kommer godt med. Pocketbøker veier ikke mye og er en god venn i sommer. Reiselektyre kan du handle allerede nå hos Adlibris eller Tanum. Da er du klar til å virkelig koble av når reisen begynner. Tanum gir deg 9 prosent CashPoints (opprinnelig 6 prosent) i perioden 29. juni  til 5. juli.

Sommergarderoben

Damer danser på stranden i bikini og sommersjarong

Sikre deg noen favorittplagg på sommersalg! Handle i over hundre forskjellige nettbutikker via eShop.

Når vi er på reise ønsker vi å ha minst mulig med oss, men likevel nok til å kunne veksle mellom avslappende strandliv og kulturelle opplevelser i storbyen. Praktiske og moteriktige klær finner du i mange nettbutikker. For eksempel Lindex, som i perioden 29. juni til 5. juli gir deg tilbake 7 prosent CashPoints.

Alt til mannen finner du hos Stayhard, og der får du nå hele 17 prosent CashPoints. Her finner du merkevarer for den motebevisste mannen. Sørg for å sikre deg sommerlige moteklær til en sommergod pris.

En annen butikk med noe til hele familien er Stylepit. Her får du 9 prosent CashPoints i kampanjeperioden. Nå er det sommersalg med opptil 50 prosent på premium merkevarer helt til og med 5. august.

Rull klærne

Pakk kofferten med klær, kamera, stråhatt og gode sko kjøpt på sommersalg

Pakk feriekofferten med det viktigste og hold orden på alle de praktiske tingene i bagasjen.

Er du fortsatt en av dem som bretter klærne og stabler de i kofferten? Bare for å gå rundt som et ruteteppe resten av ferien? Hvis du ikke allerede gjør det, start å rulle klærne dine. Ikke bare holder de seg mye finere fram til du skal ta de på, men du får mye mer plass i kofferten din også. Bare prøv. På YouTube kan du finne mange gode tips til hvordan rulle klærne.

For erfarne nettshoppere

Vil du tjene CashPoints hver gang du handler i disse nettbutikkene, men syns det er vanskelig å huske at de ligger i Rewards eShop? Da kan du benytte deg av CashPoints-knappen. Knappen dukker opp hver gang du er i en nettbutikk der du kan samle CashPoints. Et klikk på knappen og du vil tjene CashPoints på ditt kjøp.

Få CashPoints-knappen her

Les mer: Her shopper du i Paris

Share
Neste

Topp tips for rydding i kjøleskapet før ferien