0
Neste

Dette er nordmenns feriefavoritter i sommer

Blog Hele familien sparer CashPoints til USA-tur i felles sparebøsse
Dato: 25 mai 2018

Hele familien sparer CashPoints til USA-tur i felles sparebøsse

Share

Med Familiekonto i Norwegian Reward kan Monica Dervo-Lehn (35) samle opp hele familiens CashPoints i en felles pott. Målet er å kunne feire høstens Thanksgiving sammen med nylig gjenfunnet familie i USA.

Les mer om Familiekonto

– Hvis alt går etter planen flyr vi til New York i november. Så møter vi familien vår der, som tar oss med til Philadelphia, forteller fengselsbetjenten fra Siggerud. For barna på fire og seks år blir det en opplevelse for livet å besøke pappas slekt i USA. Det er mye å finne på for de som reiser til New York med barn.

– Nylig var jeg på kurs i Warszawa. Dessuten drar vi ofte spontant til familien i Finnmark, forteller Tanaværingen. Heldigvis har Norwegian direkterute til Kirkenes, for nå ønsker eldstedattera å reise alene til bestemor.
– Og det skal hun få lov til, lover Monica.

Enkelt å lage Familiekonto

Høst i New York
En høsttur til New York venter familien på fire. Sparing av CashPoints i en Familiekonto gjør at de kan få flyturen over dammen langt billigere enn vanlig pris. Kanskje kan de greie å samle nok poeng til å finansiere hele flyturen med CashPoints.

Foreløpig har hun ikke fått laget en Familiekonto til flokken sin, men nå som det er mulig å registrere barn uten egen epost-adresse i Familiekontoen, er det bare et tidsspørsmål før felleskontoen skal på plass. – Og da er det klart jeg blir kapteinen (administrator) av Familiekontoen, ler Monica Dervo-Lehn.

Deretter skal det samles CashPoints ganske kjapt.
– Vi har allerede en tur planlagt. Høstens Shania Twain-konsert ble raskt utsolgt i Oslo. Men jeg og de tre søsknene mine tar like godt en langhelg i Praha sammen med partnerne våre. Og så får vi med oss konserten med den kanadiske sangeren der i stedet, forteller Monica.

Familiekonto fra Norwegian Reward hjelper familien mot sitt feriemål
Hele familien Dervo-Lehn gleder seg til høstens tur til USA og vil spare i Familiekonto for å spare til drømmereisen.

Slik tjener du mest mulig CashPoints. 

Familiekonto for alle – også svigermor

En Familiekonto kan bestå av inntil sju medlemmer, og det er kapteinen selv som bestemmer hvem som skal være med i familien. Det kan godt være frisøren eller naboen, dersom du har veldig god kontakt med dem:

– Det hadde jo vært topp om svigermor ville vært med, for hun reiser veldig mye. Men hun vil kanskje beholde poengene sine selv, ler Monica Dervo-Lehn.

Beholder også fordeler selv

Som medlem av en Familiekonto overlater du ikke alle godene til fellesskapet. Dine opptjente Rewards er personlige fordeler som ikke er en del av Familiekonto-funksjonen. Du vil tjene Rewards som før, og de vil kun være tilgjengelige for deg.
– Det er jo litt greit det også, spesielt for svigermor, tenker Monica Dervo-Lehn.
Familiekonto er oversiktlig og økonomisk. Kapteinen får full oversikt over alle poengene og kan bruke de når det passer familien best:

– Mange aktive og reiseglade besteforeldre oppgir at de synes det er hyggelig at poengene kommer barnebarna til gode, forteller Sigrid Saxevik, Marketing Manager i Norwegian Reward.

Så snart førstemann har godkjent deg som kaptein er Familiekontoen oppe og går.

Dette bør du vite om Familiekonto:

 • Lettere å samle poeng
  Familiekonto gjør det lettere å tjene og bruke CashPoints for hele familien. Familiens totalt opptjente CashPoints er tilgjengelig for kapteinen, og poeng kan samles inn på mange ulike kjøp, som for eksempelhotell, mobiltelefoni, strøm, forsikring, kontaktlinser og aviser. På medlemmenes egen kontoside er det enkelt å se hvor mange CashPoints familien din har tjent totalt.
 • Lettere å bruke familiens poeng
  En felles konto med CashPoints gjør det mye enklere å bruke hele familiens opptjente CashPoints ved bestilling av flybilletter. For å bruke familiens CashPoints kan den som har tilgang til å bruke CashPoints enkelt bestille flybilletter med hele familiens CashPoints saldo som betaling. Uten Familiekonto må hvert enkelt familiemedlem logge seg inn for å kunne bruke sine CashPoints ved bestilling av flybillett. Slik vil en familie lettere kunne sikre at de ikke mister sine oppsparte poeng.
 • Overfører poengene
  Etter at du har opprettet eller blitt med i en Familiekonto, vil dine CashPoints overføres fra den personlige kontoen din til Familiekontoen, hvor familieoverhodet bestemmer hvilke medlemmer av familien som kan bruke CashPoints som er opptjent av alle medlemmene.
 • Opptil sju deltakere
  I Familiekontoen kan du ha inntil sju medlemmer. Og det er dere selv som bestemmer hva som er familie. Om det er storfamilien, nabolaget eller syklubben.

Lag din egen Familiekonto her

Les mer: Fly med barn – slik går flyturen som en lek

Share
Neste

Dette er nordmenns feriefavoritter i sommer