0
Neste

Sommersalg i eShop - Fyll feriekofferten med gode kupp

Blog Start reisen på Norwegian Reward blog
Jenter på fjelltur. Start reisen på Norwegian blogg
Dato: 8 juni 2018

Start reisen på Norwegian Reward blog

Share

Glad i å reise? Ta deg en tur innom bloggen vår først. Her finner du nyttige tips, slik at du får mest mulig ut av reisen din. Og ikke bare det; Norwegian Reward gir deg fordeler både på reiser og i livet ellers.

Som medlem kan du spare mye på å bruke tilbudene fra Norwegian, både på reise og hjemmefra i din egen stue. Kanskje du akkurat nå vil lese tips om hvordan du fortsatt kan skaffe deg en bra og billig sommerferie? Les mer om dette på Norwegian Reward Blog.

Sikre deg CashPoints

Mange er ikke klar over alle mulighetene du har til å spare opp CashPoints. Det er mye mer enn bare ved å kjøpe flybilletter. Du trenger ikke å være mye på reisefot og stadige jobbreiser for å samle CashPoints.

Har du svart belte i nettshopping? Sørg for at du får med deg alle fordelene som fordelsprogrammet vårt gir deg samtidig! Du kan nemlig samle CashPoints i mer enn 100 nettbutikker. Og, du kan installere en varsler i nettleseren som gir deg beskjed hver gang du er i en nettbutikk der du kan samle CashPoints. I bloggen kan du lese mer om alle disse mulighetene og 10 tips til hvordan du får mest mulig CashPoints.

Samle hele familiens fordeler med Familiekonto

Familie på badeferie med Familiekonto i Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du spare med hele familien i en Familiekonto. Les mer om fordelene her på bloggen.

Og når du først er i gang med å samle deg opp CashPoints vil du vel ha med deg hele familiens CashPoints? Det kan du med Familiekonto. Les mer om hvordan du kan reise smart med Familiekonto.

Få gode råd om bank og forsikring

På bloggen kan du lese mer om hvorfor det lønner seg å bruke Norwegian-kortet når du er i utlandet. Norwegian-kortet gir deg automatisk CashPoints, det er lettvint, gebyrfritt og et kredittkort er sikrere mot kortsvindel.

Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 849 kr. Total: 16 849 kr.

Reisetips for jobb og fritid

Få reisetips på blogg og planlegg reisen med kart og kamera

På Norwegians Reward Blog finner du også reisetips til Norwegians destinasjoner, enten du liker storbyferier i utlandet eller Norges-ferie med familie.

Gjør hverdagen om til feriedager! På Norwegians Reward Blog finner du også reisetips til Norwegians destinasjoner, enten du liker storbyferier i utlandet eller familieturer til slekta i Nord-Norge. Kanskje du trenger tips til 10 ting å gjøre på en romantisk helg i Roma?

Finn svar på fordelene i Norwegian Reward

 Flotte strender og grønt hav for ferie. Finn din feriefavoritt på Norwegian Reward blogg.

Mange ønsker seg til Middelehavet og ferie med både bading og storby. Finn din feriefavoritt på bloggen.

Er det mer du lurer på? Mange svar finner du på bloggen vår. Mange av våre samarbeidspartnere gir deg tips til alt fra brannsikring til hvordan reise med barn. Les Reward Blog for å skaffe deg reisetips og råd om hvordan du kan spare smart med CashPoints.

Husk at du får 2 % CashPoints når du bestiller ferie med Norwegian Holidays.

Her kan du også finne god informasjon om planlegging av ferie, om bruk av Norwegian-kortet og svar på spørsmål som mange lurer på. Sett deg ned med en god kopp kaffe og la deg inspirere i vår Norwegian Reward Blog.

Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 849 kr. Total: 16 849 kr.

Share
Neste

Sommersalg i eShop - Fyll feriekofferten med gode kupp