0
Blog Norwegian Reward vinner tre internasjonale priser i Freddie Awards
Dato: 10 mai 2023

Norwegian Reward vinner tre internasjonale priser i Freddie Awards

Share

Reward-medlemmene er de som er mest fornøyde med sitt fordelsprogram og nå har de for femte gang stemt frem programmet som det beste i prestisjetunge Freddie Awards!

For femte gang mottar Norwegian Reward hovedprisen i Freddie Awards for beste fordelssprogram i Europa & Afrika, og hevder seg dermed i konkurranse med andre kjente programmer som KLM’s Flying Blue, Lufthansa Miles & More ogTAP Miles&Go.

I tillegg til hovedprisen kunne Norwegian Reward i tillegg hente hjem to priser fra andre kategorier:

  • Best Airline Promotion (for kampanjen Julekalender 2022)
  • Best Airline Customer Service

Stemt frem av medlemmene

Freddie Awards er den mest prestisjefylte medlemsbestemte prisen innenfor reisebransjen

Resultatene ble klare torsdag kveld 27. april. Selve prisutdelingsseremonien ble avholdt i National Air and Space Museum’s Steven F. Udvar-Hazy Center i Washington, D.C.

«Freddies» er den største internasjonale prisutdelingen for lojalitetsprogrammer innen reiselivsbransjen. Det er medlemmene av programmene som bestemmer hvem som vinner og alle som ønsker det kan stemme på sin favoritt.

At det ikke er en jury, men medlemmene som stemmer fram vinneren gjør at denne prisen er en god indikator på hvilke fordelsprogrammer medlemmene er fornøyde med.

Vi som jobber i teamet bak Reward ønsker å takke alle dere som har stemt. Vi er beæret og lykkelige over at dere har vist oss denne tilliten. Vi får utrolig mye positiv feedback fra fornøyde medlemmer og det å vinne i Freddie Awards beviser at vi er på riktig spor.

Det er ekstra stas å vinne denne prisen for femte gang, og det gir oss en sterk motivasjon til å jobbe videre med å utvikle programmet og gjøre det enda mer attraktivt til dere som er medlemmer.

Dette er Norwegian Reward

Norwegian Reward gjør at du får mer igjen når du reiser med Norwegian

Norwegian Reward har mer enn 8,5 millioner medlemmer. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere tjener du CashPoints som du kan bruke til å betale din neste flybillett.

Har du i tillegg Norwegian-kortet kan du tjene CashPoints på alt du handler. Dette gjør det enkelt å tjene CashPoints selv om du ikke flyr ofte. Men husk å betale regningen i tide. Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 849 kr. Total: 16 849 kr.

Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke medlemsfordeler som rabatterte flybilletter gode tilbud fra partnere og ekstra CashPoint-opptjening innen hotell, mobil, bredbånd, strøm, forsikring og mye mer.  Å bli medlem er helt gratis.

Freddie Awards – lojalitetsprogrammenes Oscar-utdeling

Freddie Awards – Reiselivsbransjens svar på Oscar-utdelingen

Freddies ble introdusert i 1988 av InsideFlyer-magasinets redaktør, Randy Petersen. Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap kun bestående av jetfly, Laker Airways Limited, som ble det største privateide flyselskapet i verden.

Petersen ville hylle Lakers banebrytende markedsføringsarbeid og konkurranseevne, og etablerte prisene for å anerkjenne verdens beste fordelsprogrammer.

Share