7
Neste

10 ting å gjøre på romantisk helg i Roma

Blog Norwegian Reward vinner to internasjonale priser i Freddie Awards
Freddie Awards
Dato: 27 april 2018

Norwegian Reward vinner to internasjonale priser i Freddie Awards

Share

Reward-medlemmene er de som er mest fornøyde med sitt lojalitetsprogram og nå har de for andre år på rad stemt frem programmet som vinner i prestisjetunge Freddie Awards!

For andre år på rad mottar Norwegian Reward hovedprisen i Freddie Awards for beste lojalitetsprogram i Europa & Afrika, og hevder seg dermed i konkurranse med andre kjente programmer som SAS Eurobonus, KLMs Flying Blue, Lufthansas Miles & More og Finnair Plus.

Prisutdeling i Seattle

Museum of flights i Seattle var scene for storslagne prisutdelingen, Freddie Awards

Freddie Awards: Museum of flights i Seattle var scene for prisutdelingen

Torsdag kveld mottok Norwegian den gjeve prisen i en prisutdeling som gikk av stabelen i Museum of Flights i Seattle. «Freddies» er kjent som den mest berømte prisutdelingen for lojalitetsprogrammer innen reiselivsbransjen.

Det er medlemmene av programmene som bestemmer hvem som vinner og alle som ønsker det kan stemme på sin favoritt. At det ikke er en jury, men medlemmene som stemmer fram vinneren gjør at denne prisen er en god indikator på hvilke fordelsprogrammer medlemmene er fornøyde med.

Vi som jobber i teamet bak Reward ønsker å takke alle dere som har stemt. Vi er beæret og lykkelige over at dere har vist oss denne tilliten. Vi får utrolig mye positiv feedback fra fornøyde medlemmer og det å vinne i Freddie Awards beviser at vi er på riktig spor.

Det er ekstra stas å vinne denne prisen for andre gang, og det gir oss en sterk motivasjon til å jobbe videre med å utvikle programmet og gjøre det enda mer attraktivt til de som er medlemmer. Det vil komme flere spennende nyheter fra Reward i løpet av året.

Reward ble også tildelt prisen «Best Promotion» for markedskampanjen Julekalender / Christmas Countdown.

Dette er Norwegian Reward

Norwegian Reward - Program of the Year, Freddie Awards

Norwegian Reward – kåret til Loyalty Program of the Year i Freddie Awards, 2017 og 2018.

Norwegian Reward har mer enn 7,5 millioner medlemmer og tilveksten av nye medlemmer er høy, spesielt i utlandet. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere tjener du CashPoints som du kan bruke til å betale din neste flybillett med.

Har du i tillegg kredittkort fra Bank Norwegian kan du tjene CashPoints på alt du handler. Dette gjør det enkelt å tjene CashPoints selv om du ikke flyr ofte. Men husk å betale regningen i tide. Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,10%, kr 15.000 over 12 måneder. Totalt kr 16.764.

Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke medlemsfordeler som rabatterte flybilletter gode tilbud fra partnere og ekstra CashPoint-opptjening innen hotell, mobil, bredbånd, strøm, forsikring og mye mer.  Fordelsprogrammet er helt gratis.

Freddie Awards – lojalitetsprogrammenes Oscarutdeling

Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker. Her pryder han halen på et av Norwegians fly.

Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap. Her pryder han halen på et av Norwegians fly.

Freddies ble introdusert i 1988 av InsideFlyer-magasinets redaktør, Randy Petersen. Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap kun bestående av jetfly, Laker Airways Limited, som ble det største privateide flyselskapet i verden.

Petersen ville hylle Lakers banebrytende markedsføringsarbeid og konkurranseevne, og etablerte prisene for å anerkjenne verdens beste fordelsprogrammer.

 

Share
Neste

10 ting å gjøre på romantisk helg i Roma