7
Neste

Savner du å reise? Oppdag 7 spennende reisemål med disse bøkene

Blog Norwegian Reward vinner fire internasjonale priser i Freddie Awards
Dato: 4 mai 2020

Norwegian Reward vinner fire internasjonale priser i Freddie Awards

Share

Reward-medlemmene er de som er mest fornøyde med sitt fordelsprogram og nå har de for fjerde år på rad stemt frem programmet som det beste i prestisjetunge Freddie Awards!

For fjerde år på rad mottar Norwegian Reward hovedprisen i Freddie Awards for beste fordelssprogram i Europa & Afrika, og hevder seg dermed i konkurranse med andre kjente programmer som SAS Eurobonus, KLMs Flying Blue, Lufthansas Miles & More og Finnair Plus.

I tillegg til hovedprisen kunne Norwegian Reward i tillegg hente hjem tre priser fra andre kategorier:

  • Best Airline Promotion (for kampanjen Julekalender 2019)
  • Best Airline Customer Service
  • Best Affinity Credit Card (Norwegian-kortet)

I de to siste kategoriene kom Norwegian Reward på andreplass:

  • Best Airline Redemption
  • Best Airline Elite Program

Voted by members

Freddie Awards er den mest prestisjefylte medlemsbestemte prisen innenfor reisebransjen

Resultatene ble klare torsdag kveld 30. april. Selve prisutdelingsseremonien som skulle finne sted samme dag på National WWII Museum i New Orleans var avlyst pga koronapandemien og ble istedet avholdt som en online seremoni.

«Freddies» er den største internasjonale prisutdelingen for lojalitetsprogrammer innen reiselivsbransjen. Det er medlemmene av programmene som bestemmer hvem som vinner og alle som ønsker det kan stemme på sin favoritt.

At det ikke er en jury, men medlemmene som stemmer fram vinneren gjør at denne prisen er en god indikator på hvilke fordelsprogrammer medlemmene er fornøyde med.

Vi som jobber i teamet bak Reward ønsker å takke alle dere som har stemt. Vi er beæret og lykkelige over at dere har vist oss denne tilliten. Vi får utrolig mye positiv feedback fra fornøyde medlemmer og det å vinne i Freddie Awards beviser at vi er på riktig spor.

Det er ekstra stas å vinne denne prisen for andre gang, og det gir oss en sterk motivasjon til å jobbe videre med å utvikle programmet og gjøre det enda mer attraktivt til de som er medlemmer.

Dette er Norwegian Reward

Norwegian Reward gjør at du får mer igjen når du reiser med Norwegian

Norwegian Reward har mer enn 10 millioner medlemmer. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere tjener du CashPoints som du kan bruke til å betale din neste flybillett.

Har du i tillegg kredittkort fra Bank Norwegian kan du tjene CashPoints på alt du handler. Dette gjør det enkelt å tjene CashPoints selv om du ikke flyr ofte. Men husk å betale regningen i tide. Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,1%, kr 15.000 over 12 måneder, kostnad 1.764. Totalt: 16.764.

Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke medlemsfordeler som rabatterte flybilletter gode tilbud fra partnere og ekstra CashPoint-opptjening innen hotell, mobil, bredbånd, strøm, forsikring og mye mer.  Fordelsprogrammet er helt gratis.

Freddie Awards – lojalitetsprogrammenes Oscarutdeling

Freddie Awards – Reiselivsbransjens svar på Oscar-utdelingen

Freddies ble introdusert i 1988 av InsideFlyer-magasinets redaktør, Randy Petersen. Navnet på prisene er en hyllest til Sir Freddie Laker, som grunnla Storbritannias første flyselskap kun bestående av jetfly, Laker Airways Limited, som ble det største privateide flyselskapet i verden.

Petersen ville hylle Lakers banebrytende markedsføringsarbeid og konkurranseevne, og etablerte prisene for å anerkjenne verdens beste fordelsprogrammer.

Share
Neste

Savner du å reise? Oppdag 7 spennende reisemål med disse bøkene