0
Neste

Årets julekalender - Vinn 20 000 CashPoints

Blog Ta julehandelen på nett på Black Friday
Dato: 19 november 2018

Ta julehandelen på nett på Black Friday

Share

Black Friday er dagen for å gjøre gode kupp. Men Black Friday trenger slettes ikke være dagen for å stresse i kø. Legg julehandelen til Reward eShop på Black Friday og få med deg ekstra mange CashPoints samtidig.

Du har sikkert sett videoer av folk som braser inn dørene når kjøpesentrene åpner på Black Friday. Eller kunder som river produkter ut av hendene på hverandre. Slik er det heldigvis de færreste som opplever. Og det er det heller ingen grunn til.

Handle julegavene på nett

Netthandelen tar mer og mer over julehandelen. Det er en lettvint og rimelig løsning. Og gjør du julehandelen på nett nå, kan du bruke førjulstiden på hyggeligere ting, som for eksempel å bake julekaker, gå på julemarked eller en julekonsert.

Ikke gjør førjulstida til en stressende tid. Gjør unna gavehandelen på Black Friday den 23. november, eller i Black Week. Tjen noen ekstra CashPoints i samme slengen.

Hovedorganisasjonen Virke regner med at hver og en av oss kommer til å bruke 11.040 kroner på julehandelen i år. Hvis du for eksempel får 7 % CashPoints på julehandelen, vil det utgjøre 773 kroner, nok til å reise tur retur Berlin i januar.

Black Friday-tilbud 

Her får du med deg ekstra CashPoints i Black Friday-uka:

Bubbleroom 8,5 % CashPoints

Bubbleroom gir deg 8.5 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 3,5 %). Bubbleroom.no er en av nordens ledende nettbutikker og tilbyr et bredt sortiment  av prisgunstige og moteriktige klær, sko, accessoarer samt beautyprodukter for både menn og kvinner. Hos Bubbleroom finner du over 350 kjente varemerker og nyheter hver dag.

Nordicfeel 8 % CashPoints

Nordicfeel gir deg 8 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 5 %). NordicFeel selger parfyme, hudpleie og hårpleie til priser godt under veiledende priser. De har merker som Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton og mange flere. Alle produkter er garantert ekte og er godkjent til det europeiske markedet.

Kitchentime 8,5 % CashPoints

Kitchentime gir deg 8.5 % CashPoints fra 19.- 26. november (vanligvis 4,5 %).  Kitchentime er en av Nordens ledende nettbutikker innen kjøkkenprodukter. De har et svært bredt og detaljert sortiment, i øyeblikket 17.000 artikler. Utvalget strekker seg over kategoriene matlaging, baking, servering og utendørs matlaging.

Gina Tricot 7 % CashPointsBlack Friday hos Gina Tricot

Gina Tricot gir deg 7 % CashPoints fra 19.- 26. november (vanligvis 5 %). Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner i mer enn 30 land.

InkClub 17 % CashPoints

InkClub gir deg hele 17 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 12 %). Her finner du smarte forbruksvarer for både hjem og kontor, som gjør din hverdag enklere: blekkpatroner, lasertoner, rengjøringsprodukter, støvsugerposer, kontorrekvisita, lamper, hygieneprodukter, kaffekapsler og mye mer.

Stylepit 9 % CashPoints

Stylepit gir deg 9 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 5 %). Stylepit tilbyr siste mote innen klær, sko, sport og tilbehør – alt på ett sted. De har kjente motemerker som Tiger of Sweden, Hugo Boss og Filippa K i kombinasjon med trendy treningsklær med merker som Nike, Adidas, Puma, Under Armour etc.

Stayhard 12 % CashPoints

Stayhard gir deg 12 % CashPoints fra 18.-24. november (vanligvis 7 %). Stayhard har et råbra utvalg som består av klær, accessoirer, sko, grooming-produkter og treningstøy fra både velkjente varemerker og også en rekke nye fine merker.

Lekmer.no 5,5 % CashPoints

Lekmer.no gir deg 5.5 % CashPoints fra 15.- 23. november (vanligvis 3,5 %) og gir deg opp til 70 % rabatt i deres Black Week. Lekmer er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilbarnestoler, barneværelse-innredning og spill til riktig pris.

My Trendy Phone 8 % CashPoints

My Trendy Phone gir deg 8 % CashPoints fram til 31. desember (vanligvis 4,5 %). MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, nettbrett, iPod-er og andre MP3-spillere, bærbare datamaskiner og PC-er, samt foto-, video- og Bluetooth-tilbehør.

Skruvat 3,5 % CashPoints

Skruvat gir deg 3.5 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 1,5 %). Skruvat er  Skandinavias største forhandler av bildeler på Internett, De samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene.

Adlibris 7,5 % CashPoints

Adlibris gir deg 7.5 % CashPoints fra 19.-26. november (vanligvis 4,5 %). Bøker er populære julegaver i alle aldre.

Få CashPoints på Black Friday-handelen

Husk at du alltid får CashPoints på alle kjøp du gjør på Norwegian Reward e-Shop. Hver CashPoints er en krone, og en krone her og en krone her, blir som vi vet raskt til litt mer. For eksempel en etterlengtet ferie.

Last ned CashPoints-knappen

Last ned CashPoints-knappen. Da får du alltid beskjed når du er på en nettbutikk som gir deg CashPoints. Det er over 100 av dem, så det er ikke alltid så lett å huske. Knappen er lett å laste ned, og gjør at du får automatisk varsel hver gang du er i en nettbutikk som gir deg CashPoints og du vil aldri gå glipp av CashPoints igjen.

CashPoints-knappen

Share
Neste

Årets julekalender - Vinn 20 000 CashPoints