0
Neste

De beste opplevelsene på en reise til Argentina

Blog Slik tjener du CashPoints på Black Friday-shoppingen
Dato: 12 november 2019

Slik tjener du CashPoints på Black Friday-shoppingen

Share

Black Friday er dagen for å gjøre gode kupp. Men Black Friday trenger slettes ikke være dagen for å stresse i kø. Legg julehandelen til Norwegian Reward eShop og få med deg ekstra mange CashPoints samtidig.

Du har sikkert sett videoer av folk som braser inn dørene når kjøpesentrene åpner på Black Friday. Eller kunder som river produkter ut av hendene på hverandre. Slik er det heldigvis de færreste som opplever. Og det er det heller ingen grunn til.

Handle julegavene på nett

Netthandelen tar mer og mer over julehandelen. Det er en lettvint og rimelig løsning. Og gjør du julehandelen i Norwegian Reward eShop, kan du bruke førjulstiden på hyggeligere ting, som for eksempel å bake julekaker, gå på julemarked eller en julekonsert.

Norwegian Reward eShop

Norwegian Reward eShop er portal med over hundre forskjellige nettbutikker. Du får CashPoints på alle kjøp her. Hver CashPoints er verdt en krone, og en krone her og en krone her, blir som vi vet raskt til litt mer. For eksempel en etterlengtet ferie.

Hovedorganisasjonen Virke regner med at hver og en av oss kommer til å bruke 10.850 kroner på julehandelen i år. Hvis du i snitt får 8 % CashPoints på julehandelen, vil det utgjøre 868 kroner, nok til å reise til for eksempel Berlin.

Black Friday

Black Friday er den siste fredagen i november og dagen har blitt årets største handledag. Butikkene konkurrerer om de beste tilbudene og du som forbruker kan virkelig gjøre gode kupp. Noen butikker tjuvstarter og kjører tilbud hele uken i forkant også og kaller det Black Week.

Planlegger du godt kan du kjøpe alle julegavene på Black Friday og nyte gode rabatter. I tillegg kan du tjene CashPoints i dine favorittbutikker i Norwegian Reward eShop.

Cyber Monday

Ikke fortvil om du ikke fikk gjort unna julegavene på Black Friday. Nettbutikker har nemlig også innført Cyber Monday, som i bunn og grunn er det samme som Black Friday, men kun tilbud i nettbutikker. Denne dagen er førstkommende mandag etter Black Friday.

Enklere med CashPoints-knappen

Bruk CashPoints-knappen. Da får du alltid beskjed når du besøker en nettbutikk som gir deg CashPoints. Det er over 100 av dem, så det er ikke alltid så lett å huske. Knappen er lett å legge til i nettleseren din, og gjør at du får automatisk varsel hver gang du er i en nettbutikk som gir deg CashPoints.

Klikk her for å få CashPoints-knappen

Opplevelser er den beste julegaven! Her kjøper du reisegavekort.

Share
Neste

De beste opplevelsene på en reise til Argentina