0
Neste

Lær et nytt språk på tre måneder

Blog Årets julekalender – Vinn 20 000 CashPoints
Dato: 23 november 2018

Årets julekalender – Vinn 20 000 CashPoints

Share

Nordmenn elsker julekalendere, det hersker det liten tvil om, og adventstiden blir enda litt mer spennende med Norwegian Rewards julekalender.

Meld deg på før 1. desember og bli med i trekningen av  20 000 CashPoints! Vinner trekkes 7. desember.

Hvis du spiller alle lukene i desember har du også muligheten til å vinne hovedpremien, den er også på 20 000 CashPoints og deles ut til fire heldige vinnere i romjulen.

Hva drømmer nissen om?

Eksempel fra Norwegian Rewards julekalender

Det er vakre animasjoner bak hver luke. Denne var kanskje ikke så vanskelig?

Hver natt har nissen en drøm. Klarer du å gjette hva han drømmer om eller hvor han befinner seg i drømmen? Gjetter du riktig blir du med i trekningen av dagspremiene, vi deler ut tilsammen 300 000 CashPoints i desember.

Gode tilbud hver dag

Bak hver luke i julekalenderen skjuler det seg også et skikkelig godt tilbud. Det kan være enten en flybillett til ekstra lav pris, en pakkereise, hotell  eller et tilbud fra en av vår partnere, for eksempel GetYourGuide, eller Talkmore. Her er det muligheter til å gjøre en svært god handel, og tjene store mengder CashPoints.

Julekalenderen til Norwegian er en hyggelig aktivitet i julestria, mange gleder seg til å åpne lukene og vi får mange hyggelige tilbakemeldinger av dere som deltar hvert år.

Ja, jeg vil delta!

Les mer:

De beste julemarkedene i Europa

Ta julehandelen på nett og tjen massevis av CashPoints

Share
Neste

Lær et nytt språk på tre måneder