0
Neste

Jul i Tivoli 2019 - Her finner du ekte julehygge

Blog Årets beste julekalender?
Dato: 21 november 2019

Årets beste julekalender?

Share

Nordmenn elsker julekalendere, det hersker det liten tvil om, og adventstiden blir enda litt mer spennende med Norwegian Rewards julekalender.

Meld deg på julekalenderen før 1. desember og bli med i trekningen av  20 000 CashPoints! Vinner trekkes 7. desember.

Knekk dagens julenøtt

Hver dag trekker vi ti nye vinnere av en CashPoints-premie. For å delta i trekningen må du løse dagens oppgave. Hvis du løser oppgaven i alle lukene i desember har du muligheten til å vinne hovedpremien. Den er på 50 000 CashPoints og deles ut til én heldig vinner i romjulen.

Våre beste tilbud hver dag

Bli med på årets julekalender og delta i konkurranser, vinn CashPoints, få tilbud om flybilletter og deals fra våre partnere.

Bak hver luke i julekalenderen skjuler det seg også et skikkelig godt tilbud. Det kan være enten en flybillett til ekstra lav pris, en rabattert pakkereise, hotell  eller et tilbud fra en av vår partnere, for eksempel GetYourGuide, eller Talkmore. Her er det muligheter til å gjøre en svært god deal, og tjene store mengder CashPoints.

Julekalenderen til Norwegian er en hyggelig aktivitet i julestria, mange gleder seg til å åpne lukene og vi får mange hyggelige tilbakemeldinger av dere som deltar hvert år.

Ja, jeg vil delta!

Share
Neste

Jul i Tivoli 2019 - Her finner du ekte julehygge